Zoeken

Duurzame houten hekken & poorten

De houten hekken en poorten van Royal Fence vervaardigd van duurzame materialen, hebben een landelijke karakter en zorgen voor een veilig en welkom gevoel en een prachtige authentieke uitstraling van jouw tuin of erf. Onze houten toegangspoorten worden veelvuldig toegepast bij opritten en inritten maar ook in tuinen, bij weilanden of in het bos. Royal Fence maakt houten tuinhekken en -poorten op maat. Laat jouw erf bekronen door Royal Fence, dé maatwerkspecialist!

Hekken & poorten

Hekken & poorten

Houten poorten op maat Alle eikenhouten en Iroko hekken en poorten maken wij naar wens op maat. Niet alleen de lengte en hoogte van de poort, maar ook de…

Bekijk ons assortiment

Palen

Palen

Palen en balken van duurzaam eikenhout of Azobé hardhout. Bekijk hier de verschillende maten en opties voor jouw maatwerk palen.

Bekijk ons assortiment

Planken en latten

Planken en latten

Eikenhouten planken en latten van eikenhout of Iroko hardhout. Bekijk hier de verschillende maten en opties voor jouw maatwerk latten.

Bekijk ons assortiment

Poortopeners

Poortopeners

Poortopeners met een elegant design, gemaakt van premium materialen. Bestel nu eenvoudig in onze webshop.

Bekijk ons assortiment

Hang -en sluitwerk

Hang -en sluitwerk

Ons hang -en sluitwerk leveren wij van eenvoudige tuinheksluiting tot zware verstelbare poorthengen. Bekijk hier ons hang -en sluitwerk.

Bekijk ons assortiment

Onderhoud

Onderhoud

Voorkom veel werking en geef schimmels geen kans. Behandel het hout met een goed natuurvriendelijk middel. Bekijk ons aanbod.

Bekijk ons assortiment

Betonmortel

Betonmortel

Houten palen voor een hekwerk zet je gemakkelijk in beton. Hierdoor staan je houten poorten jaren lang stevig. Bekijk ons aanbod.

Bekijk ons assortiment

Wat mensen vinden

Hier word jij blij van:

  • Prijzen online altijd inclusief btw. Geen onaangename verrassingen
  • Wij werken met duurzaam kernhout (eikenhout en Iroko)
  • Per afgenomen poortdeel planten we een extra boom i.s.m Trees for All
  • Lange levensduur door gebruik van hoogwaardige materialen
  • Persoonlijk contact en aandacht vinden wij belangrijk
  • Ruime keuze in modellen, maten en uitvoeringen
  • Alle houten poorten en hekken worden voor jou op maat gemaakt
  • Als je wilt, plaatsen wij jouw poort of hekwerk

Houten Poort van Royal Fence

Een houten poort van eikenhout of Iroko hardhout maakt je tuin of erf af. Het biedt veiligheid en zorgt voor een prachtige, landelijke en robuuste uitstraling. Alle houten tuinpoorten maken wij met de hand en op maat. Geen wens is ons te gek. Wil je een enkele of een dubbele poort en wil je er ook een loophek naast? Of wil je een houten tuinhek in die typische landelijke stijl? Wij maken jouw houten poort speciaal voor jou op maat. Onze houten hekwerken zie je daarom inmiddels door heel Nederand en Belgie staan. Het zorgt voor prachtige tuinen, erven, straten, buurten en klanten. Daar doen wij het voor!


Duurzame materialen

Werken met verantwoorde materialen is binnen ons bedrijf enorm belangrijk. Bomen die we gebruiken zijn aan het eind van hun cyclus en worden gekapt om jonge bomen ruimte, licht en lucht te geven. Hoe mooi is het te beseffen dat elke poort veel stikstof opslaat. Een landhek van eikenhout met 2 palen slaat ca. 90 kg CO2-equivalent op. Zolang hout niet vergaat, blijft stikstof erin. Onderhouden van hout is dan ook aan te bevelen.


Wij zijn dan ook trotste partner van Trees for All en we planten een extra boom per verkocht poortdeel. Bij een dubbele poort zijn dat er al 2!

Bekijk ons assortiment

Lees onze laatste nieuwsberichten

Hardhouten palen voor je volgende tuinproject

Hardhouten palen voor je volgende tuinproject

Hardhout staat bekend om zijn hoge dichtheid en sterkte. Hardhouten palen zijn daarom ook bij uitstek geschikt voor bouwconstructies in je tuin. Dat komt door…

Lees meer »

Alles over het hek in de voortuin

Alles over het hek in de voortuin

Waarom een hek in de voortuin? Een hek wordt gebruikt om een tuinscheiding van een gebied duidelijk te maken of de toegang hiertoe te beperken. Als je…

Lees meer »

Kies voor een weidepoort van hout

Kies voor een weidepoort van hout

Weidepoort van hout Een houten weidepoort, alleen de naam klink al landelijk. Een weidepoort is een prachtig en degelijk houten hekwerk dat je plaatst aan de…

Lees meer »