Zoeken

Bezorging en plaatsing

Je kan altijd hekwerk, palen en accessoires kan je altijd zonder meerprijs afhalen bij ons bedrijf in Zuidwolde (Drenthe). Vaak kan dit ook in overleg op zaterdag. We helpen je graag met het op -of inladen.

We kunnen je bestelling ook bezorgen. Binnen een straal van 30 km. bezorgen wij zelf. Daarbuiten doen wij het soms zelf maar meestal laten wij je bestelde hekwerk bezorgen door een extern transportbedrijf.

Het tarief voor losse accessoires zoals poortbeslag en sluitingen is € 6,95 binnen Nederland en € 25,- naar België.

Het tarief voor transport van palen en kastanje rasterwerk doen we op nacalculatie. Het tarief voor een samengestelde poort wordt altijd wel correct weergegeven in de winkelwagen.

Plaatsing door Royal Fence

Om je het werk helemaal uit handen te nemen kan je er ook voor kiezen om ons jouw hekken te laten plaatsen. Afhankelijk van de hoeveelheid, komen we dan met 1 of 2 personen. Om houtrot van eikenhouten palen zoveel mogelijk tegen te gaan, behandelen we standaard een groot gedeelte dat in de grond komt tot ca. 10 cm boven de grond met een beschermende teer. Daarna zetten wij de eikenhouten staanders in (snel)beton.

Wil je weten hoe je het beste onze poorten kunt plaatsen? Deze video helpt je een handje.

Let op! Voor het plaatsen van poortopeners, worden de scharnieren tussen de palen geplaatst. Vraag naar deze beschrijving.