Kies voor een weidepoort van hout

Weidepoort van hout

Een houten weidepoort, alleen de naam klink al landelijk. Een weidepoort is een prachtig en degelijk houten hekwerk dat je plaatst aan de rand van jouw tuin, oprit, erf, weide of weiland. Een poort waarmee je jouw erfgrens bewaakt, afsluit en daarmee jouw erf verfraaid. Want een weidepoort van hout oogt stoer, robuust en stijlvol.

Robuust en onverwoestbaar

Het oogt niet alleen stoer en robuust, een houten weidepoort van Royal Fence is ook nagenoeg onverwoestbaar. Dat komt door de materialen waar wij mee werken. Hardhout. In onze werkplaats vind je voornamelijk eikenhout en Iroko. Twee prachtige houtsoorten die wel tegen een stootje kunnen. De houten weidepoorten die wij maken gaan dan ook jaren mee. Zeker als je ze op de juiste manier plaatst en onderhoud. Dat kun je zelf doen of je kunt onze jarenlange ervaring inschakelen. Ook zonder onderhoud zijn onze poorten een lang leven beschoren. Een weidepoort van hardhout gaat gerust tientallen jaren mee.

weidepoort van hout

Weidepoorten in allerlei soorten en maten

In ons assortiment vind je weidepoorten in alle soorten en maten. Klassieke hekken, moderne hekken, volledig dichte hekken en hekken et ene open karakter. Allemaal zijn ze aan te passen naar jouw wensen en de afmetingen die passen binnen jouw tuin. Omdat onze weidepoorten best wel wat wegen, voorzien we de houten hekken van zwaar beslag en bevestigen we de poortdelen aan grote, stevige palen, zodat deze niet gaat doorhangen. Ook deze eikenhouten palen zijn van hardhout en maken we op maat.

Volledige omheining

Soms blijft het niet alleen bij een weidehek, maar vindt de klant het nog mooier als het hele erf, oprit, weide, weiland of tuin omringd wordt door ons vakmanschap. En zeg nu zelf: onze poorten zijn ook wel even van iets andere kwaliteit dan een houten schutting van de plaatselijke bouwmarkt. Het oog wil tenslotte ook wat. Daarom maken, leveren en plaatsen wij ook houten poortdelen en palen, zoveel je maar wenst, om de tuin of een deel van de tuin af te sluiten. Rondom weilanden doen we dat ook regelmatig met een prachtig en functioneel rasterwerk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Interesse in een weidepoort van hout?

Zoek in assortiment een weidepoort uit die jij vindt passen bij jouw tuin, weide of erf en vul vervolgens de calculator in om te zien wat de kosten zullen worden. Afhankelijk van het seizoen kunnen wij al binnen enkele weken jouw nieuwe weidepoort bij je afleveren en naar wens ook plaatsen. Heb je nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij denken en kijken graag met je mee.