Zoeken

Onze troonrede

In het Drentse dorp Zuidwolde is Royal Fence al jaren een begrip. Ondernemer Elias Visser kocht in 2002 met zijn broer Filip de boerderij van hun ouders. Twee nuchtere Drentenaren met vier rechter handen. De boerderij werd verbouwd en er ontstonden twee woonhuizen. Voor de veiligheid van de kinderen en huisdieren én tegelijkertijd ter verfraaiing van het erf wilden de broers een landelijk ogend hek bij de opritten. Een degelijk en tegelijkertijd fraai hek vonden ze echter niet. Dus ontwierpen en timmerden de broers zelf de hekken. Ze bleken er verdraaid handig in. Zo ontstond Royal Fence.

De jaren daarop breidde het bedrijf verder uit en verhuisde Royal Fence naar een groter pand in Zuidwolde. Inmiddels kom je de hekken van Royal Fence door het hele land tegen. Van het noordelijkste puntje in Groningen tot aan Zeeland en zelfs in België. Van boerderijen en landhuizen tot aan huizen middenin de stad.

Ze hebben echt eer van hun werk. “Onze houten poorten zorgen voor een mooie landelijke uitstraling. Het is een verfraaiing van het erf. Wij zorgen daarnaast voor een stukje veiligheid met onze poorten. De meeste klanten bestellen een houten tuinhek omdat ze kleine kinderen of huisdieren hebben. Of ter bescherming tegen indringers. Het geeft ons veel voldoening om die geborgenheid te kunnen bieden met onze poorten”, legt Elias uit. Elk project is uniek en elk hek is maatwerk. Naast het bewust kiezen voor duurzaam en verantwoord gekapt hout, laten we per verkocht poortdeel een boom planten. Bij een dubbele poort zijn dit er al 2. “Wij hebben weinig terugkerende klanten, omdat de houten tuinpoorten lang meegaan. Wel krijgen we door onze klanten veel nieuwe opdrachten. De mond-tot-mond reclame doet wat dat betreft goed zijn werk!”

Wat ons onderscheidt

Het draait bij ons om kwaliteit, kwaliteit en kwaliteit

​​Wij werken met uitmuntende kwaliteit hout met respect voor de natuur

Iedere poort maken we op maat

Persoonlijke aandacht vinden wij geen overbodige luxe

Onze prijs-kwaliteitverhouding is eerlijk

Per poortdeel planten we ergens ter wereld een boom! Hoe mooi is dat!

Neem contact op