Houten tuinpoorten maken je tuin écht af

Tuinpoort hout

Wat is een tuinpoort van hout? Met een tuinpoort van hout bedoelen we een stevig, degelijk en bovenal mooi houten hek dat klasse uitstraalt. Niet zo’n gammel hekje dat na een paar jaar scheefgezakt in de grond staat. Nee! Onze houten tuinpoorten staan als een huis, gaan tienatllen jaren mee en vormen met recht de kroon op jouw erf.

Met de houten tuinpoorten van Royal Fence creëer je met gemak een tuin met een prettige sfeer. Houd je van een klassieke uitstraling? Of ben je meer fan van de moderne look? Robuust of strak, bij Royal Fence heb jij het voor het kiezen. Er zijn veel verschillende uitvoeringen van onze houten tuinpoorten en ze worden allen op maat voor je gemaakt. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten hang- en sluitwerk voor je poorten. Zo weet je zeker dat je de houten hekken en poorten uit je dromen kunt realiseren. Bekijk hier alle typen houten hekken en poorten die wij graag voor je maken. Ook kun je gelijk eenvoudig berekenen wat de kosten zijn met onze handige calculator.

Tuinpoort hardhout van Iroko of Eiken

Royal Fence staat voor kwaliteit en duurzaamheid. We werken met duurzame houtsoorten zoals Iroko-, Azobé- en Eikenhout. Door de eigenschappen van deze prachtige houtsoorten gaan ze lang mee en zijn ze uiterst geschikt om te bewerken. Bovendien zijn dit prachtige houtsoorten om te zien, want het oog wil natuurlijk ook wat. Je kunt er zelf voor zorgen dat je tuinpoorten nóg langer blijven schitteren. Hoe? Door de tuinpport of houten hek goed te onderhouden. Bij ons vind je daar alle benodigde middelen voor. Van natuurlijk houtteer voor de ondergrondse delen van de palen, tot houtreiniger en bio-based beits voor een natuurlijke reiniging en milieuvriendelijk onderhoud.

Enkele of dubbele tuinpoort hout

Ook kun je nog kiezen uit een enkele houten tuinpoort of dubbele houten tuinpoort. Zo kun je helemaal zelf de sfeer bepalen die bij jouw tuin én persoonlijkheid past. Wat minstens zo belangrijk is als het uiterlijk, is dat een tuinpoort praktisch moet zijn! Denk bijvoorbeeld aan een extra looppoort naast de hoofdpoort. En wat dacht je van automatische poortopeners. Maak het zo gemakkelijk als je zelf wilt. We hebben een ruim aanbod aan poortopeners, zoals handzenders en wandzenders maar ook een app voor op je smartphone. Misschien heb je kleine kinderen in huis en wil je een kinderveilig klinkstel? Het is bij Royal Fence allemaal mogelijk en we denken graag met je mee.

Houten tuinpoorten geven sfeer

Ook kun je je houten tuinpoort een hele persoonlijke touch geven door woorden of cijfers in het hout te laten frezen. Denk aan je familienaam, boerderijnaam, huisnummer of zoals hieronder te zien is: het uitnodigende ‘Welkom’. Geef bij het bestellen van een hek of poort je wensen aan ons door, dan zorgen wij ervoor dat het wordt gefreesd.

Met een houten tuinpoort van Royal Fence heb je het allemaal

Kortom, Royal Fence zorgt ervoor dat jouw nieuwe kwaliteitspoort staat als een huis. Maar, jij hebt wel zelf de touwtjes in handen als het gaat om de sfeer, stijl, uitstraling en uitvoering! Bereken zelf eenvoudig welk prijskaartje er komt te hangen aan je nieuwe poort(en) op onze website. Kom je er niet uit, of heb je advies nodig? Neem dan contant met ons op, we helpen je graag!