Tuinpoort van hout, welke kies jij?

Een tuinpoort van hout

Je tuin is pas echt af met een tuinpoort van hout van Royal Fence. Een prachtig hek van eikenhout of Iroko rond jouw tuin of oprijlaan zorgt voor die karakteristieke landelijke uitstraling. Daarbij creëert een tuinpoort van hout veiligheid en privacy. Het beschermt tegen ongewenste gasten en voorkomt dat kinderen of huisdieren zomaar weglopen. En wat dacht je van de auto? Ook die staat veilig op de oprit als daar een degelijke houten tuinpoort voor staat.

Waarom Royal Fence?

Royal Fence maakt tuinpoorten. We hebben vele prachtige modellen, maar maken tuinpoorten van hout ook op maat. Dat doen we met de hand in onze werkplaats in Zuidwolde (Drenthe). Twijfel je welk houten hek bij jouw erf past? Kom langs in onze werkplaats. Hier kunnen we samen bespreken wat het beste past in jouw situatie. Heb je er al een gevonden? Vul dan de calculator op deze website in om jouw prijs te berekenen.

Duurzaam hout

Bij Royal Fence maken we gebruik eiken- en Iroko hout. Harde en duurzame houtsoorten die ervoor zorgen dat onze tuinpoorten wel tegen een stootje kunnen en jaren meegaan. Je kunt je tuinpoort onbehandeld laten, maar als je wilt dat het hout wat langer mooi blijft, kun je er voor kiezen om het hout te behandelen. Doe je dit niet, dan kunnen er makkelijker scheuren en/of vervormingen ontstaan. Lees hier hoe je het beste jouw eikenhouten of Iroko tuinpoort kunt onderhouden.

Verschillende stijlen en maten

Onze tuinpoorten van hout zijn er in veel verschillende stijlen en maten. Op onze website vind je veel verschillende combinaties. Van klassieke tot juist heel strakke poorten, maar je vindt er ook tuinpoorten met een meer landelijke en robuuste uitstraling. Als er een stijl tussen zit die jou aanspreekt, is het tijd voor de volgende stap: het samenstellen van jouw tuinpoort. Zo kun je bij Royal Fence kiezen voor een enkele of een dubbele poort. En wil je daarnaast ook een loophek? Ook dat kan! Wanneer je die keuze hebt gemaakt, komt de vraag hoe hoog je de tuinpoort wilt hebben. De tuinpoorten van hout die wij aanbieden zijn altijd in meerdere hoogtes verkrijgbaar. Let op! Doordat de poorten iets boven de grond worden geplaatst, wordt de daadwerkelijke hoogte nog wat hoger dan aangegeven.

Tuinpoort van hout voor de afscheiding van het erf
Tuinpoort van hout voor de afscheiding van het erf

Loophek

Waarom kiezen veel mensen voor een loophek naast hun tuinpoort van hout? Simpel! Door een loophek kun je gemakkelijk je tuin of erf oplopen zonder dat je daarvoor de wat grotere (en daardoor zwaardere) poorten hoeft te openen. Makkelijk als je even snel in- en uitloopt.

Poortopeners

Zwaardere poorten horen we je denken. Dat valt best mee hoor, de poorten zijn eenvoudig met de hand te openen, maar wil je het echt luxe, kies dan voor poorten met automatische poortopeners. Met een druk op de knop kun je de poort eenvoudig openen en sluiten. Wel zo fijn als je in de auto aan komt rijden (en het ook nog regent). Wij bieden poortopeners aan die je met een afstandsbediening, een druppel of je telefoon kunt besturen. Bekijk hier onze verschillende poortopeners.

Prijzen

Wat kost een tuinpoort van hout? Dat hangt helemaal af van jouw wensen. In de calculator kun je uitrekenen wat jouw houten tuinpoort zal kosten. Zo kun je de voor jou perfecte tuinpoort samenstellen. Wanneer je alles in de calculator hebt ingevuld, zal de totale kostprijs worden berekend. Je kunt ervoor kiezen om jouw bestelling op te halen bij onze werkplaats in Zuidwolde. Uiteraard kun je het ook door ons laten bezorgen en zelfs laten plaatsen.