Dubbele houten poort op maat

Houten poorten bestaan in allerlei typen en uitvoeringen, waarvan de dubbele houten poort één van de meest geliefde is. Dit komt onder andere door de luxueuze uitstraling die een poort met meerdere beweegbare delen heeft, maar ook omdat het heel praktisch is. Als je aan komt wandelen of fietsen hoef je slechts één vleugeldeel te openen en je maakt eenvoudig genoeg ruimte voor de auto door beide delen open te maken. Afhankelijk van de ruimte kun je er ook voor kiezen om er nog een aparte looppoort naast te laten maken.

Een dubbele houten poort op maat en in elke stijl

Heb je een huis en tuin in landelijke stijl? Dan sluit een dubbele houten poort van Royal Fence daar naadloos op aan. Maar ook voor een moderne of klassieke tuin- of erfafscheiding zit je bij ons meer dan goed. Wij leveren altijd maatwerk, vandaar dat je bij ons een dubbele houten poort op maat kunt laten maken die precies bij jouw tuin of erf past. Alle typen dubbele houten poorten vind je hier.

Dubbele houten poort

Dubbele poort hout met eindeloos veel opties

De zoektocht naar een mooie, praktische en degelijke erfafscheiding begint natuurlijk bij jouw wensen. Want wil je meer veiligheid en privacy creëren? Overweeg dan om een hoge dubbele houten poort te laten plaatsen met verticale planken. Meer op zoek naar een echte blikvanger? Speelse ruimtes tussen de planken en sierlijke rondingen zorgen ervoor dat jouw dubbele poort van hout door niemand over het hoofd wordt gezien.

Dubbele houten poort op maat gemaakt in Zuidwolde

Al onze houten poorten maken we in onze werkplaats in Zuidwolde. Ben je nieuwsgierig of wil je gewoon eens zien hoe dat gebeurt? Je bent van harte welkom! We geven je graag een rondleiding onder het genot van een kop koffie. Maak je wel eerst even een afspraak met ons? Zo weet je zeker dat je niet voor een dichte deur komt te staan als wij op een klus zijn.