Houten tuinpoorten nu ook met kinderveilige sluiting

De poorten van Royal Fence verfraaien je tuin of erf. We noemen ze dan ook niet voor niets ‘de kroon op jouw erf’. De poorten zijn een lust voor het oog en geven een verwelkomend gevoel. Maar dat niet alleen, ze bieden ook een belangrijke functie. Ze bakenen namelijk je inrit of erf af en zorgen zo voor een veiligere woonomgeving. Laat je een houten poort of dubbele houten poort door Royal Fence maken? Dan kan je er ook voor kiezen om de klink te laten vervangen door een klinkstel met kindveilige sluiting.

Locinox KIDLOC

De KIDLOC van Locinox is een kindveilig klinkstel, gemaakt van geanodiseerd aluminium en polyamide. Deze materialen maken het een uiterst duurzaam product. De KIDLOC is een rond klinkstel met rondom drie zwarte knoppen. Om de poort te openen moet minstens één knop aan de zijkanten worden ingedrukt, vervolgens draai je aan de KIDLOC en kun je je houten poort openen. Eenvoudig, maar niet voor kinderen.

Houten poortdeur met kindveilige sluiting verhoogt wooncomfort

Vanzelfsprekend wil je zorgeloos kunnen genieten van je tuin. Heb je jonge kinderen in huis of kleinkinderen die regelmatig op bezoek komen? Dan wil je natuurlijk niet dat die zomaar de straat op kunnen rennen. Een compleet hekwerk rondom je tuinmet bijbehorende poort scheelt al een hele hoop. Maar sommige boefjes willen nog wel eens de poort zelf openen en op onderzoek uitgaan. Daarom hebben wij nu ook de Locinox KIDLOC in het assortiment. Zo kunnen zelfs de grootste boefjes de poort niet meer open krijgen.

Zowel voor houten poortdeur als dubbele houten poort

Het maakt niet uit of je een hardhouten poortdeur wilt of toch liever een dubbele houten poort. Deze sluiting met kinderbeveiliging is namelijk te gebruiken in combinatie met een insteekslot voor enkele poortdeuren, maar ook met de Locinox H-wood tuinpoortslot voor dubbele houten poorten. Hierbij wordt, door de vakmannen van Royal Fence, de klink vervangen door de Locinox KIDLOC. Meestal wordt alleen de klink aan de binnenzijde vervangen. Maar mocht je om welke reden dan ook beide klinken willen laten vervangen dan kan dit ook.

Vakkundige montage

Als je een nog te maken houten poort bij Royal Fence besteld, met behulp van de calculator op onze website, kun je de KIDLOC eenvoudig bijbestellen. De prijs is inclusief montage. We nemen contact met je op zodat je je wensen aan ons kunt doorgeven. Ook kun je deze tijdens het bestellen vermelden in het opmerkingenveld. Wij verzorgen de montage, deze vraagt namelijk om uiterste precisie. Onze handige jongens weten dit zorgvuldig uit te voeren. (De KIDLOC kan helaas niet op bestaande poorten worden gemonteerd.)