Sluit je tuin echt af met een hardhouten poortdeur

Je kent het vast wel; je tuin of erf ligt er prachtig bij. Een veilige, rustgevende haven, waar het heerlijk vertoeven is. Maar ergens in jouw afgebakende tuin zit nog een opening, waardoor iedereen ongevraagd in en uit kan lopen. Tussen jouw huis en de heg of het huis van de buren mist bijvoorbeeld nog een poortdeur of er zit slechts een gammel hekje. Wil je je tuin echt afsluiten? Kies dan voor een robuuste hardhouten poortdeur van Royal Fence.

hardhouten poortdeur

Poortdeur van hardhout

Er zijn natuurlijk veel meer doorgangen te bedenken die je liever af zou willen sluiten om ongenode gasten buiten de deur te houden, maar ook om bijvoorbeeld je hond of jonge kinderen veilig in de tuin te houden. Inmiddels hebben we al heel wat poortdeuren van hardhout mogen maken en plaatsen. In een heg bijvoorbeeld. Er werd door onze klant een gat in de heg gemaakt waar wij een tuindeur in hebben geplaatst. Op die manier kon de klant ook eenvoudig achterom bij zijn tuin komen. Maar ook poortdeuren in schuttingen kunnen wij maken en plaatsen.
Hardhouten tuindeuren

Jarenlange ervaring met het maken van hardhouten tuindeuren

Bij Royal Fence maken we namelijk al jaren houten tuinpoorten en poortdeuren van hardhout. Meestal verzorgen wij complete poorten voor opritten en voortuinen. Robuuste openslaande houten hekken waar wij naast het enkele of dubbele houten hek ook regelmatig een looppoort plaatsen. Om de eenheid in en rond de tuin te bewaren zijn er ook klanten die er dan gelijk voor kiezen om andere doorgangen of een achterom naar de tuin ook af te sluiten met een fraaie hardhouten tuindeur. Niet alleen voor een veilig gevoel, maar het zorgt ook voor eenheid rond het huis en het geeft jouw tuin een prachtig landelijk karakter.

Hardhouten poortdeur op maat

Omdat iedere tuin anders is, maken wij onze (hard)houten poortdeuren altijd op maat. Soms kan een tuindeur aan een muur bevestigd worden, soms komt hij tussen twee struiken, naast een sloot of een heg te staan en heeft de poortdeur links en rechts stevige palen nodig om het hek aan te bevestigen. Als je via deze website een passende tuindeur zoekt, vraagt de calculator je ook de maten door te geven, zodat je snel weet wat de kosten zijn om de poort te maken.

Hardhouten poortdeur op maat

Twee soorten hardhout

Je poortdeur of tuindeur kun je bij ons laten maken in twee soorten hardhout: eikenhout of Iroko. Beide houtsoorten zien er fraai uit en zijn makkelijk om te bewerken en tegelijkertijd onderhoudsarm. Wil je meer lezen over het verschil tussen Iroko en eikenhout? Lees dan deze blog.

Plaatsen van een poortdeur

Naast het op maat maken van een poortdeur, kunnen wij deze natuurlijk ook brengen en plaatsen. Meestal zijn we daar een dag(deel) mee kwijt. Wij nemen alle juiste gereedschappen mee en zorgen dat het hek stevig, recht en uiteraard naar wens staat. Eventueel voorzien van een mooie gegraveerde tekst. Uiteraard kun je ook zelf het hek plaatsen. We hebben een instructievideo gemaakt waarin we stap voor stap uitleggen hoe je het beste een houten hek plaatst en welke materialen je daarvoor nodig hebt. Je kunt in de calculator aangeven wat jouw voorkeur heeft.

Op maat gemaakte hardhouden poortdeur met tekst

De voordelen van een hardhouten poortdeur op een rij

  • Veiligheid: geen ongenode gasten in jouw tuin
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaam: een hardhouten tuindeur gaat tientallen jaren mee
  • Landelijk karakter
  • Poortdeuren op maat gemaakt
  • Keuze in twee soorten hardhout: Iroko en eikenhout
  • Uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding

Wil je meer weten over onze hardhouten poortdeuren en tuindeuren? Neem gerust contact met ons op.