Zoeken

Tuinpoort hout HK11

 Levertijd: 10 - 12 weken

Op zoek naar een degelijke houten tuinpoort van hoge kwaliteit? Een oplossing om je tuin of inrit mee af te sluiten, die naast optimale veiligheid ook een chique uitstraling geeft? Dan ben je op zoek naar de HK11. Er is veel hout verwerkt in deze poort, waardoor het een poort is met weinig tussenruimtes.

Dit hek lijkt op de houten inrijpoort model HK10. De horizontale planken zijn ten opzichte van het model HK10 iets versprongen waarmee ze dus niet gelijklopen met de onder -en bovenkant. Bovendien staan de verticale planken iets verder uit elkaar dan bij de HK10.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van deze houten tuinpoort? Kies het model, gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator. Prijzen zijn inclusief btw.

Start de calculator door jouw optie te selecteren:

Dubbel hek met looppoort incl. palen

Dubbel hek met poort en palen

Bereken

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Bereken

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Bereken

▼ Lees hieronder meer ▼

Stevige poorten

Het framewerk aan de achterkant is gemaakt van 28 mm dik Europees eikenhout en bestaat uit liggers, schoren en opvul planken tussen liggers aan de zijkanten. Dit eikenhout met weinig noesten heeft een fijne structuur en werkt daardoor minder dan inlands eiken. Verder is het ook nog spinthout-vrij. Dat maakt deze houten poorten zeer sterk en duurzaam. Toch geen liefhebber van eikenhout? Als alternatief bieden we Iroko hardhout. De staanders worden verlijmd op de liggers. In combinatie met de RVS slotbouten wordt het een mooi geheel met karakter.

Tuinpoort hout HK11 wordt standaard voorzien van

Wij adviseren ook bij de HK11 om verzwaard en verstelbare poorthengen te kiezen. Wij monteren dan zogenaamde zware blokheng-scharnieren op de poorten. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen. Wil je de poorten makkelijk kunnen openen en met een sleutel kunnen afsluiten? Kies dan voor een Locinox sluiting. Een Locinox tuinpoortslot is een veelgebruikte optie voor deze poorten. Deze heeft een speciale haak als nachtschoot. Als je de hekken met de cilindersleutel op slot zet dan haakt de speciale nachtschoot zich vast in de deurvanger die wij in de andere poort monteren. De poorten zijn dan niet meer open te duwen wat bij een gewoon cilinderslot in combinatie met een dubbele poort wel het geval is.

Tuinpoort hout op maat

Al onze houten tuinpoorten worden gemaakt van duurzaam Europees eikenhout of Iroko hardhout. De HK11 is in diverse opties en maten te bestellen. Met of zonder loopdeur, elektronische bediening, personalisatie met ingegraveerde tekst, in verschillende hoogtes en keuze in hang- en sluitwerk. Deze tuinpoort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen.

Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.