Zoeken

Houten inrijpoort HK10

 Levertijd: 10 - 12 weken

Een mooie, strakke en zware houten inrijpoort is de HK10. In dit hek is veel hout verwerkt met weinig tussenruimtes wat het een absolute inrijpoort met karakter maakt. Deze houten poort wordt veel toegepast bij een oprit en is bij uitstek een veilige poort om dieren of kinderen achter te houden. Het hek heeft geen uitstekende delen. De boven- en onderkant van de verticale planken lopen gelijk met de horizontale delen. Dit in tegenstelling tot de houten poort, model HK11 waar de horizontale planken iets zijn versprongen.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van deze inrijpoort? Kies het model, gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator. Prijzen zijn inclusief BTW.

Start de calculator door jouw optie te selecteren:

Dubbel hek met looppoort incl. palen

Dubbel hek met poort en palen

Bereken

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Bereken

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Bereken

▼ Lees hieronder meer ▼

Stevig hekwerk

Het framewerk (liggers, schoren en opvul planken tussen liggers aan de zijkanten) aan de achterkant van deze houten poorten wordt gemaakt van 28mm dik Europees eikenhout. Dit eikenhout heeft door het gunstige klimaat en goede bodem een fijne structuur waardoor de werking van het hout minder is dan bij inlands eiken. De eiken planken zijn nagenoeg spinthout-vrij en bevat weinig noesten. Je kan ook kiezen voor Iroko hardhout. De staanders worden verlijmd op de liggers. In combinatie met de RVS slotbouten wordt het geheel zeer robuust.

Houten inrijpoort HK10 wordt standaard voorzien van:

Wij adviseren bij de HK10 om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Wij monteren dan zogenaamde zware blokheng-scharnieren op de poorten. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen. Wil je de poorten makkelijk kunnen openen en met een sleutel kunnen afsluiten? Kies dan voor een Locinox sluiting. Een Locinox tuinpoortslot is een veelgebruikte optie voor deze poorten. Deze heeft een speciale haak als nachtschoot. Als je de hekken met de cilindersleutel op slot zet dan haakt de speciale nachtschoot zich vast in de deurvanger die wij in de andere poort monteren. De poorten zijn nu niet meer open te duwen.

Houten inrijpoort op maat

Alle houten inrijpoorten maken wij van duurzaam Europees eikenhout. De HK10 is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening, ingefreesde tekst, in verschillende hoogtes en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een houten inrijpoort van eiken of Iroko hardhout op maat waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen. Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.