Zoeken

Luxe eikenhouten poort HK12

Op zoek naar een luxe uitstraling voor jouw tuin of erf? De HK12 is een luxe eikenhouten poort: een prachtig sieraad voor jouw erf. Er is iets meer ruimte (ca. 5 - 6 cm) tussen de houten planken echter deze poort blijft zeer kind- en diervriendelijk is. Deze luxe eikenhouten poort is voorzien van smalle eikenhouten planken met een sierlijke ronding aan de bovenkant. De buitenkanten zijn hoog en de hogere palen geven een luxe uitstraling. Passen bredere planken beter bij jouw smaak? Bekijk dan ook eens de Eikenhouten toegangspoort model HK14. Bij dit model zijn de planken iets breder en zijn de tussenruimtes smaller.

De hoogtemaat van deze dubbele poort is 130 cm naar 105 cm of 140 cm naar 115 cm in het midden. Dit is gemeten vanaf de onderkant vanaf de poort. Doordat de poort iets van de grond af komt te staan (vaak 8 a 10 cm) wordt de daadwerkelijke hoogte hoger dan de aangegeven hoogte.

Luxe eikenhouten poort HK12 wordt standaard voorzien van twee duimhengen met plaatduimen, een grondgrendel en overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel bij een enkele hek of looppoort. Wij adviseren bij de HK12 om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van deze poort? Kies het model, gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator.

Prijzen zijn inclusief btw.

Dubbel hek met looppoort inclusief palen

Dubbel hek met poort en palen

Vanaf € 923,00

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Vanaf € 598,00

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Vanaf € 388,00

Stel jouw hek samen

Of vraag een persoonlijke offerte aan

Luxe eikenhouten poort op maat

Alle poorten maken wij van duurzaam Nederlands eikenhout. Deze luxe eikenhouten poort is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening, ingegraveerde tekst, in verschillende hoogtes en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen.

Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.