Zoeken

Luxe houten poort HK12

 Levertijd: 10 - 12 weken

Op zoek naar een houten poort met een luxe uitstraling voor jouw oprit, tuin of erf? De HK12 is een luxe houten poort: een prachtig sieraad voor jouw erf. Vergeleken bij de houten toegangspoort HK14 is er iets meer ruimte (ca. 5 - 6 cm) tussen de houten verticale planken echter deze poort blijft zeer kind- en diervriendelijk is. Deze luxe houten poort is voorzien van smalle eikenhouten planken met een sierlijke ronding aan de bovenkant. De buitenkanten zijn hoog en de hogere palen geven een luxe uitstraling. Passen bredere planken en minder tussenruimte beter bij jouw smaak? Bekijk dan ook eens de houten toegangspoort model HK14.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van deze houten poort? Kies het model, gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator. Prijzen zijn inclusief btw.

Start de calculator door jouw optie te selecteren:

Dubbel hek met looppoort incl. palen

Dubbel hek met poort en palen

Bereken

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Bereken

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Bereken

▼ Lees hieronder meer ▼

De buitenkanten van deze houten poorten zijn steeds 25 hoger dan in het midden. Standaard bieden wij hier drie hoogtematen in aan: 120 naar 95 cm | 130 cm naar 105 cm | 140 cm naar 115 cm in het midden. Dit is gemeten vanaf de onderkant vanaf de poort. Doordat de poort iets van de grond af komt te staan (vaak 8 a 10 cm) wordt de daadwerkelijke hoogte hoger dan de aangegeven hoogte.

De kleine houten inlooppoorten hebben een rechte bovenkant. Toch liever een boogvorm? Naar wens is er veel mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Dit krijg je standaard gemonteerd op de dubbele houten poort HK12:

Dit krijg je standaard gemonteerd op de enkele houten inlooppoort HK12:

Wil je voor stevige kwaliteit gaan en je poorten ten allen tijde kunnen stellen op de millimeter nauwkeurig? Kies dan een pakket met daarin ons zware, nastelbare scharnierhengen. Ook deze is in een zwarte uitvoering verkrijgbaar.

Stevige constructie houten poorten

Kies je voor deze luxe houten poorten, dan kies je voor kwaliteit. Dat zit hem niet alleen in het type eikenhout met fijne jaarringen. Ook de constructie waarbij we een stevig frame maken die we met roestvrij stalen slotbouten in elkaar zetten. Daarnaast worden de staanders op de liggers verlijmd met een speciale constructielijm. Wel zo stevig!

Luxe houten poort op maat

Alle poorten maken wij van duurzaam Europees eikenhout of Iroko hardhout. Deze luxe houten poort is in verschillende hoogtes en breedtes en met verschillende opties te bestellen. Met of zonder inlooppoort, elektrische poortbediening, ingegraveerde tekst, in verschillende hoogtes en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen.

Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.