Zoeken

Eikenhouten hekwerk LK03

Eikenhouten hekwerk, model LK03 is een prachtig robuust hekwerk. Deze veel verkochte poort heeft 3 brede horizontale planken en de schoor aan de voorzijde. De middelste verticale planken steken iets uit.

Eikenhouten hekwerk LK03 voorzien wij standaard van twee duimhengen met plaatduimen, een grondgrendel en overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel bij een enkele hek of looppoort. Wil jij zelf gemakkelijk het hek verstellen? Kies dan voor de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag.

We bieden dit model in 3 hoogtes aan: 100, 110 en 120 cm. Dit is de maat van onderkant hek tot de bovenkant bovenste horizontele plank. Hier steken de uistekende delen in het midden iets uit. Doordat de poort iets van de grond af komt te staan (vaak 8 a 10 cm) wordt de daadwerkelijke hoogte hoger dan de aangegeven hoogte. Houd daar rekening mee.

Wil je een andere hoogte? Laat het ons weten.

Eikenhouten hekwerk op maat

Benieuwd naar de prijs van jouw maatwerk houten hek? Kies het hek en jouw gewenste maten en opties en bereken eenvoudig jouw prijs met onze calculator.

Prijzen zijn inclusief btw.

Dubbel hek met looppoort inclusief palen

Dubbel hek met poort en palen

Vanaf € 989,00

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Vanaf € 659,00

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Vanaf € 393,00

Stel jouw hek samen

Of vraag een persoonlijke offerte aan

Plaatsing hekwerk

Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Zie je dit niet zitten? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.