Zoeken

Landhek van eikenhout LK03-R

Op zoek naar een robuust landhek voor jouw erf? De LK03-R is een typisch landhek gemaakt van eikenhout. Dit model is gelijk aan de LK03 alleen zijn de verticale planken en de schoor aan de achterkant bevestigd. Je kijkt dus tegen de drie brede horizontale planken aan. De middelste verticale planken steken iets uit.

Landhek van eikenhout LK03-R ontvang je standaard met twee duimhengen met plaatduimen, een grondgrendel en overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel bij een enkele hek of looppoort. Wij adviseren bij de LK03-R om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen wanneer jij het hek zelf wilt kunnen verstellen.

We bieden dit model in 3 hoogtes aan: 100, 110 en 120 cm. Dit is de maat van onderkant hek tot de bovenkant bovenste horizontele plank. Hier steken de uistekende delen in het midden iets uit. Doordat de poort iets van de grond af komt te staan (vaak 8 a 10 cm) wordt de daadwerkelijke hoogte hoger dan de aangegeven hoogte. Houd daar rekening mee.

Wil je een andere hoogte? Laat het ons weten.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van de LK03-R? Kies het model, gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator.

Prijzen zijn inclusief btw.

Dubbel hek met looppoort inclusief palen

Dubbel hek met poort en palen

Vanaf € 989,00

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Vanaf € 659,00

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Vanaf € 393,00

Stel jouw hek samen

Of vraag een persoonlijke offerte aan

Landhek van eikenhout op maat

Alle houten landhekken maken wij van duurzaam Europees eikenhout. Dit landhek is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening, ingegraveerde tekst, in verschillende hoogtes en keuze in hang- en sluitwerk. Dit landhek is een maatwerk hek waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen. Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.