Zoeken

Landhek van eikenhout LKV03

 Levertijd: 10 - 12 weken

Jij houdt van stoer en eenvoud? Dan ben je bij dit landhek van eikenhout op het juiste adres. De stoerheid van dit landhek van eikenhout zit hem in zijn eenvoud. De drie prachtige brede horizontale eikenhouten planken maken dit hek stoer en robuust. Zowel de bovenkant als de onderkant zijn vlak. Dit hek past goed bij een ingang naar een weiland of op een oprit van een woning. De LKV03 lijkt sprekend op de LK03. Het verschil zit hem in de middelste verticale eiken planken die iets uitsteken.

Zelf dit landhek samenstellen naar jouw wensen? Start de calculator door hieronder jouw optie te selecteren. Prijzen zijn inclusief btw.

Selecteer optie:

Dubbel hek met looppoort incl. palen

Dubbel hek met poort en palen

Bereken

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Bereken

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Bereken

Dit landhek monteren wij af met van twee standaard duimhengen en twee vaste plaatduimen. De dubbele hekken voorzien wij van twee grondpennen en een overslaggrendel. Een enkel hek heeft alleen een boerenklinkstel.

We bieden dit model in 3 hoogtes aan: 100, 110 en 120 cm. Dit is de maat van onderkant hek tot de bovenkant bovenste horizontele plank. Doordat de poort iets van de grond af komt te staan (vaak 8 a 10 cm) wordt de daadwerkelijke hoogte hoger dan de aangegeven hoogte. Houd daar rekening mee.

Wil je een andere hoogte? Laat het ons weten.

Landhek van eikenhout op maat

Naar welke kant moet het hek draaien? Mooie eikenhouten palen erbij of heb je al iets waaraan de hekken gemonteerd kunnen worden? Wil je dat we de poorten naar je opsturen of kom je ze liever ophalen? Plaats je de hekken zelf of gaan wij dat voor je doen? Wil je zwaarder en verstelbare hengen wat wij zeker adviseren? Dit zijn allemaal opties voor jouw landhek op maat. Met onze calculator bereken je snel en eenvoudig de prijs voor een hek naar jouw wensen.