Zoeken

Spaanse poort LP12

Op zoek naar een poort dat schittert in jouw tuin? Spaanse poort: het neusje van de zalm als het gaat om elegantie. Daarnaast zorgt de Spaanse poort voor veiligheid en privacy!

Spaanse poort wordt standaard voorzien van twee duimhengen met plaatduimen, een grondgrendel en overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel bij een enkele hek of looppoort. Wij adviseren bij de Spaanse poort om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen. Voor een geringe investering kan je de dubbele poorten voorzien van een speciaal Locinox tuinpoortslot met cilinder. De enkele poorten kan je voorzien van een insteekslot met klinkstel en cilinder. De eikenhouten planken hebben een veer en groef waardoor deze Spaanse poorten helemaal dicht zijn. Een frame van dik eikenhout garandeert de stevigheid. Wil je extra luxe uitstraling? Gebruik dan automatische poortopeners. Wij adviseren bij de Spaanse poort om palen van minimaal 18x18 cm te gebruiken.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van deze Spaanse poort in jouw situatie? Kies het model en jouw gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator.

Prijzen zijn inclusief btw.

Vanaf  710,00

Stel jouw hek samen

Of vraag een persoonlijke offerte aan

Stel jouw poort samen

Alle houten hekken maken wij van duurzaam Nederlands eikenhout. De Spaanse poort is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, geschilderd, elektrische bediening, ingegraveerde tekst en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen. Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.

Prijzen Spaanse poort

Duo hek 160 cm hoog (meest gekozen) bestaande uit 2 delen (totale breedte wordt weergegeven)

250 cm € 1300,-
300 cm € 1480,-
350 cm € 1660,-

180 cm hoog.

250 cm € 1480,-
300 cm € 1660,-
350 cm € 1840,-

Loophek of enkel hek 160 cm hoog (meest gekozen):

80 cm € 710,-
90 cm € 730,-
100 cm € 750,-
elke cm breder + € 2,00 (max. 175 cm breed)

180 cm hoog:

80 cm € 755,-
90 cm € 775,-
100 cm € 795,-
elke cm breder + € 2,00 (max.175 cm breed)

Inclusief standaard beslag en BTW. Bij een offerteaanvraag wordt duidelijk wat het standaard beslag inhoudt en wat de mogelijkheden zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld verstelbaar poortbeslag als optie. Stel je hek samen met de calculator of vraag hiereen offerte aan. Geef in de aanvraag aan welke maten je nodig hebt. Dit mag de maat zijn inclusief palen of de maat tussen de palen. Maatwerk hekken leveren is voor ons vanzelfsprekend.