Zoeken

TOUSEK Swing X automatische poortopeners

 Levertijd: 2 - 3 werkdagen

 2.490,00


Een elegant design, premium materialen zoals aluminium en edelstaal, een krachtige 230V motor, regelbare soft stop, interne mechanische stop: Dit zijn zo enkele mooie kenmerken die verwerkt zijn in de uiterst betrouwbare en degelijke elektrische poortopeners van TOUSEK. De gehele aandrijving is gemaakt van metaal en geplaatst in een gegoten aluminium behuizing. Dit garandeert een langdurige en probleemloze werking. Eén van het grootste voordeel van deze automatische hekbediening is dat ze een ingebouwde mechanische stop hebben. Je hoeft dus geen eindaanslagen in de oprit te maken waar het hek tegenaan loopt. Eindaanslagen worden als obstakels ervaren.

Een set poortopeners bestaat uit:

  • 2 degelijke poortopeners
  • 1 besturingskast met ingebouwde ontvanger
  • fotocellen (komen voor op de palen ter beveiliging dichtgaan poorten)
  • 1 antenne
  • 1 geheugenkaart
  • handzenders
  • 4 montagebeugels

De automatische hekopeners zijn uit te breiden met:

De besturingskast monteren wij doorgaans op één van de palen waar de dubbele houten poort aan bevestigd wordt. We kunnen deze ook op een aparte paal los van het hekwerk bevestigen. Bij deze paal dient dan ook een werkende stroomkabel uit te komen. Vanaf deze paal gaan wij met een speciale stroomkabel naar de andere poortopener/paal. Het handigst is wanneer er een loze leiding / mantelbuis in de grond ligt waar de kabels doorheen getrokken worden. Dit kunnen wij eventueel ook verzorgen.

De openingshoek is 90 a 95 graden. Wil je de poorten verder opengaan, neem dan even contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Gemakkelijke noodontgrendeling

Intelligent bevestigingsconcept

Stevige ingebouwde eindstops voor openen en sluiten

Zeer robuuste motorreductor voor een betrouwbare krachtoverbrenging

Zelfremmende spindelaandrijving

Automatisch retour systeem (obstakeldetectie)

Soft-start en soft-stop systeem