Zoeken

Spaanse poort LP12

 Levertijd: 3 a 4 weken

Op zoek naar een poort dat schittert in jouw tuin? Spaanse poort: het neusje van de zalm als het gaat om elegantie. Daarnaast zorgt de Spaanse poort voor veiligheid en privacy!

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van deze Spaanse poort in jouw situatie? Kies het model en jouw gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator.

Let op! Dit model poort maken we uitsluitend nog van Iroko hout.Geef dit dus aan in de online calculator bij stap 1.

Start calculator door hieronder jouw optie te selecteren:

Dubbel hek met looppoort incl. palen

Dubbel hek met poort en palen

Bereken

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Bereken

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Bereken

Spaanse poort wordt standaard voorzien van twee duimhengen met plaatduimen, een grondgrendel en robuuste overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel RVS bij een enkele hek of looppoort. Wij adviseren bij de Spaanse poort om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen. Voor een geringe investering kan je de dubbele poorten voorzien van een speciaal Locinox tuinpoortslot met cilinder. De enkele poorten kan je voorzien van een insteekslot met klinkstel en cilinder. De eikenhouten planken hebben een veer en groef waardoor deze Spaanse poorten helemaal dicht zijn. Een frame van dik hout garandeert de stevigheid. Wil je extra luxe uitstraling? Gebruik dan automatische poortopeners. Wij adviseren bij de Spaanse poort om palen van minimaal 18x18 cm te gebruiken.

Spaanse poort op maat

Alle houten hekken maken wij van duurzaam hout. De Spaanse poort is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening, ingegraveerde tekst en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen. Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.