Zoeken

Houten poort HK18

 Levertijd: 10 - 12 weken

Houten poort HK18 is bij uitstek een elegante poort te noemen. De bovenkant van deze eikenhouten draaitpoort heeft elegante rondingen. De rechtopstaande houten spijlen lopen met de vormen van de bovenste horizontale liggers mee. Een fraai model dat ook nog eens zorgt voor veiligheid en privacy.

Benieuwd naar de prijs van deze houten poort? Kies het model, gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator. Prijzen zijn inclusief btw.

Kies hieronder jouw optie:

Dubbel hek met looppoort incl. palen

Dubbel hek met poort en palen

Bereken

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Bereken

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Bereken

Kies je voor dit model houten hek, dan krijg je standaard:

Wil je het helemaal goed doen? Kies dan de meest gekozen optie van de zware en verstelbare scharnieren. Een sluiting met RVS of zwarte deurklink in combinatie met een afsluitbaar slot? Stel jouw ideale hek samen.

De hoogtemaat van deze dubbele poort is 120 naar 95-100 | 130 naar 105-110 | 140 naar 115-120 cm cm in het midden. Het verschil tussen buitenkant en binnenkant is dus 25 tot 20 cm. Deze maat bepalen wij aan de hand van de breedte van de poort zodat het model in verhouding blijft. De maten zijn gemeten vanaf de onderkant vanaf de poort. Doordat de poort iets van de grond af komt te staan (vaak 8 a 10 cm) wordt de daadwerkelijke hoogte hoger dan de aangegeven hoogte. De looppoort heeft een vlakke bovenkant en krijgt de hoogte van buitenkant van de dubbele poort.

Houten poort op maat

Elke situatie is anders. Daarom maken wij alle poorten helemaal op maat naar jouw situatie en wens. Met onze calculator kun je stap voor stap al jouw jouw wensen invoeren. Hierbij geef je jouw maten en wensen door. Ook het wel of niet laten bezorgen of plaatsen door Royal Fence kan je aangeven. Jouw situatie, jouw poort, jouw wensen, jouw prijs. Probeer het direct uit!