Zoeken

Houten landhek LK13

Ben je op zoek naar een hek om jouw erf of land mee af te scheiden? Houten landhek LK13 is een prachtig landhek dat niet zal misstaan op jouw erf. Dit landhek is het broertje van de LK03. Ook bij dit houten landhek zitten de drie brede horizontale planken en de schoor aan de voorkant. In tegenstelling tot de LK03 waar alleen de middelste verticale planken iets uitsteken, heeft de landhek LK13 ook uitstekende buitenkanten. Een klein detail wat het hek net even iets anders maakt.

Houten landhek LK13 wordt standaard voorzien van twee duimhengen met plaatduimen, een grondgrendel en overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel bij een enkele hek of looppoort. Wij adviseren bij de LK13 om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van de LK13? Kies het model, gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator.

Prijzen zijn inclusief btw.

Dubbel hek met looppoort inclusief palen

Dubbel hek met poort en palen

Vanaf € 989,00

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Vanaf € 659,00

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Vanaf € 393,00

Stel jouw hek samen

Of vraag een persoonlijke offerte aan

Houten landhek op maat

Alle houten inrijpoorten maken wij van duurzaam Europees eikenhout. Dit landhek is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening, ingegraveerde tekst, in verschillende hoogtes en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen. Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.