Zoeken

GSM - 4G-Module + app

 Levertijd: 2 - 3 werkdagen

 289,00


Vanaf je smartphone je hekken bedienen!? Dat kan eenvoudig met onze slimme Apport AP-124 GSM-module. Door te bellen naar de module of doormiddel een overzichtelijke app, kan je de hekken openen of sluiten.

Nog eenvoudiger! Maak een widget op je smartphone en bedien de poort door op deze widget te tikken, zonder de app te openen! Super simpel en snel .

Enkele grote voordelen:

- Je hoeft geen sleutels of handzenders meer te geven aan bijv. schoonmaakster / tuinman / kinderen.
- Je kunt tijdzones geven, wat betekend dat bijv. de tuinman de poort op geen enkel ander moment kan openen dan zijn gegeven tijdzone. Hoe briljant!
- Via pushmeldingen en/of historiek kunnen je zien wanneer er iemand binnen is gekomen en buiten is gegaan.
- Je kunt thuis toegang verlenen zonder dat je aanwezig moet zijn.

Apport 4G door & gate controller AP-124

  • Slimme GSM ontvanger voor bedienen van poorten en deuren
  • 1 relaisuitgang en 2 instelbare uitgangen
  • 2 ingangen (NO, NC of EOL)
  • Geen belkosten voor de gebruiker
  • Eenvoudige programmatie via sms, USB of internet
  • Max. 7 beheerders en 997 gebruikers
  • Gratis app voor snel bedienen en controleren 3 uitgangen (voor Android en IoS)
  • Geheugen voor 5000 gebeurtenissen

Je dient zelf voor een SIM-kaart te zorgen, zonder pincode en de voicemail uitgezet. Voor een betrouwbare werking is het verstandig om een abbonement met de kleinste databundel af te sluiten. Voor een paar euro’s per maand heb je al een kleine abonnemment, bijvoorbeeld Simpel.

Zit je liever niet vast aan een abonnement, maar je hebt wel Wifi bij de poort? Maak dan gebruik van deze Wifi-Module!

Wil je liever een bedrade versie door een ethernetkabel rechtstreeks op je modem of router aan te sluiten? Dat kan ook met de extra interface.

Prijs per stuk

Automatische poortbediening

Als je de houten hekken en poorten op je inrit of erf hebt geplaatst, dan kan je natuurlijk een stapje verder gaan door deze te laten openen en sluiten met elektronische bediening. Je kan je toegangspoort eenvoudig vanuit je auto of huis laten openen met onze poortopeners om het totaalplaatje af te maken. Bij ons heb je verschillende modelijkheden voor het openen van je poorten. Het meest voorkomend is de traditionele handzender. Handig voor aan je sleutelbos of in de auto. Een codetableau met kaartlezer is een andere optie. Hierin kan je verschillende codes programmeren en/of meerdere tags/druppels of kaarten programmeren. Om je houten hekwerk vanuit huis te bedienen kan je kiezen voor een wandzender. Hoe je het ook hebben wilt, voor iedere poort is een oplossing.

Bediening met smartphone

Wat in deze tijd natuurlijk niet mag ontbreken is de bediening van je houten poorten met je iPhone of smartphone. Kies dan voor de slimme Apport AP-124 GSM-module of Apport AP-114 WIFI-module met bijbehorende gratis app. De module wordt door ons geplaatst bij de houten poort waarna je 3 verschillende uitgangen kunt bedienen en controleren. Je kunt vervolgens naar de module bellen om de poorten te openen of sluiten. Maar je kunt dit dus ook doen met de overzichtelijke gratis app. Je kunt de app eenvoudig op je IOS of Android toestel installeren en koppelen aan je 4G- of WIFI-Module. Zo heb je de poortbediening altijd en overal beschikbaar, op je smartphone.

Voor het hele gezin

Wat extra fijn is, is dat het hele gezin hier gebruik van kan maken! Via de app kun je namelijk bijna onbeperkt gebruikers de toegang verlenen tot de poortbediening. Wel zo makkelijk als ook je partner en kinderen de app op hun eigen smartphone hebben. Zo hoef je nooit meer naar de wandzender toe te lopen of je sleutelbos erbij te halen om de poort te openen. Er is altijd wel iemand in de buurt met zijn smartphone bij de hand.

Poortbediening op de sneltoets

Een kenmerk van de app die zorgt voor nog meer gebruikersgemak is de optie om er een widget van te maken op je smartphone. Een widget is een mini-app die voortdurend actuele informatie op je smartphone weergeeft zoals bijvoorbeeld je agenda of het weer. Widgets nemen weinig schermruimte in beslag maar geven je wel in één oogopslag de informatie die je zoekt, in dit geval dus de status van de poort. Nu kun je de poort dus openen of sluiten zonder de app te openen!

Kies voor duurzaamheid

Voor welke mogelijkheid je dan ook kiest, ga voor kwaliteit. Zo weet je dat je langdurig kunt genieten van het gemak van poortopeners. Bij Royal Fence werken we met de elektrische openers van TOUSEK. Een betrouwbaar Oostenrijks merk dat een variatie van automatische poortopeners aanbiedt. Zij vervaardigen poortopeners van duurzame materialen, zoals aluminium en edelmetalen. Deze zijn namelijk onderhoudsarm, gaan lang mee en functioneren probleemloos. Bovendien heeft Royal Fence een ruim aanbod van hun producten met een diversiteit aan voordelen en mate van geschiktheid. Ook heb je de keuze voor verschillende manieren van poortbediening of een combinatie van deze middelen. Daarnaast is er geïnvesteerd in het design van de poortopeners, wel zo belangrijk om je poort goed tot zijn recht te laten komen. Of je nu al trotse eigenaar bent van een houten poort of deze nog moet laten plaatsen, de automatische poortopeners van TOUSEK kunnen in beide gevallen door Royal Fence worden geïnstalleerd.

Maak het jezelf makkelijk

Bij een luxe kwaliteitshek wil je ook kunnen genieten van de eenvoud van de bediening van de houten poort. Dat kan nu. Wij, van Royal Fence, helpen je graag met de installatie. Meer weten? Neem contact met ons op.