Zoeken

Houten landhek LK44-R

 Levertijd: 4 a 6 weken

Op zoek naar een mooi speels houten hek met een landelijke uitstraling? Dit landhek van eikenhout of Iroko hardhout lijkt veel op de het hek, model LK04-R. De eikenhouten verticale planken steken bij dit model zowel onder als boven een paar centimeter uit ten opzichte van de horizontale planken. Dit geeft een mooi speels effect aan de hekken. De schoor van het hek zit aan de achterzijde waardoor je tegen de brede planken aankijkt.

Calculeer jouw houten hek

Nieuwsgierig naar de prijs en opties van dit landhek van eikenhout of Iroko hout? Selecteer hieronder jouw optie en doorloop de calculator en zie wat dit hek voor jouw situatie kost.

Start hier:

Dubbel hek met looppoort incl. palen

Dubbel hek met poort en palen

Bereken

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Bereken

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Bereken

Brede planken, weinig tussenruimte

Deze houten landhek heeft de planken wat breder dan de andere modellen met 4 liggers. Dat heeft als voordeel dat er minder tussenruimte is waardoor dieren er minder snel tussendoor kunnen. Per hoogte verschilt de breedte van de houten liggers en dus ook de tussenruimtes. Wil je weten hoe breed te planken zijn? Vraag het ons gerust! Wil je toch nog minder ruimte tussen de planken? We passen het model graag aan naar jouw wensen.

Hoogtes en breedtes hekwerk

Dit model tuinhek is standaard verkrijgbaar in drie hoogtes:

  • 100 cm
  • 110 cm
  • 120 cm

De hoogte van 110 cm is de meest verkochte hoogte. Omdat de hekken altijd een stukje van de grond af komen, is de werkelijk hoogte van de grond tot de bovenkant altijd hoger dan de hekken zelf. Je kan voor het gemak hier ongeveer 10 cm aanhouden.

Dubbele hekken kan je tot zo’n 450 cm tussen de palen bestellen. Wil je breder? Laat het ons weten en neem contact met ons op.

Scharnieren en sluitingen

Net zoals al onze andere houten hekken en poorten, worden op deze landhekken standaard ons degelijke scharnieren en sluitingen gemonteerd. Dat betekent:

Enkele hekken:

2 scharnierhengen per hek met 2 vaste plaatduimen

1 boerenklinkstel RVS per hek

Dubbele hekken:

2 scharnierhengen per hek met 2 vaste plaatduimen

1 Robuuste overslaggrendel verzinkt per hek

1 Stevige grondpen extra lang (60 cm!) per hek

Tegen meerprijs kan je de sluitingen en de grondpennen in een zwarte uitvoering bestellen. Het verdient zeker de aanbeveling om bij deze landhekken de standaard scharnierhengen te vervangen door het sterke en robuuste poortbeslag dat ook nog eens nastelbaar is.

Zelf of laten plaatsen

Het plaatsen van de houten palen en het afmonteren van de hekken is een precieze klus wat met het nodige denkwerk en geduld zeker heel goed zelf is uit te voeren. We hebben een handige video op onze website die je hierbij helpt ter inspiratie. Zie je het niet zitten? Dan komt ons montageteam dit graag voor je doen. Zij nemen de bestelling dan mee dus het bespaart je dubbele transportkosten. De prijzen van het plaatsen van je hekwerk vind je in de calculator en in het bestelproces.

Eiken palen in-teren

Voorkom houtrot van je eikenhouten palen door ze te behandelen met een (liefst natuurlijk) houtteer. Je kan eenvoudig een busje van 1 liter mee bestellen. Komen wij plaatsen? Dan zetten wij de eiken palen voor je in de teer. Bij Azobé palen is dit overigens niet nodig.

Tuinpoort van eikenhout op maat

Alle houten tuinpoorten maken wij van duurzaam Europees eikenhout. De LK44R is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening, ingegraveerde tekst, in verschillende hoogtes en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen.

Het plaatsen van een tuinpoort komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.