Zoeken

Tuinpoort van eikenhout LK44R

Op zoek naar een mooi speels tuinpoort met een landelijke uitstraling? Deze tuinpoort van eikenhout lijkt veel op de het hek, model LK04R. De eikenhouten verticale planken steken een paar centimeter uit ten opzichte van de horizontale planken. Dit geeft een mooi speels effect aan de hekken. De schoor van het hek zit aan de achterzijde waardoor je tegen de brede planken aankijkt.

Tuinpoort van eikenhout LK44R wordt standaard voorzien van twee duimhengen met plaatduimen, een grondgrendel en overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel bij een enkele hek of looppoort. Wij adviseren bij dit model om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen.

We bieden dit model in 3 hoogtes aan: 100, 110 en 120 cm. Dit is de maat van onderkant hek tot de bovenkant bovenste horizontele plank. Hier steken de uistekende delen in het midden en aan de buitenkant iets uit. Doordat de poort iets van de grond af komt te staan (vaak 8 a 10 cm) wordt de daadwerkelijke hoogte hoger dan de aangegeven hoogte. Houd daar rekening mee.

Wil je een andere hoogte? Laat het ons weten.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van deze tuinpoort van eikenhout? Kies het model, gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator.

Prijzen zijn inclusief btw.

Dubbel hek met looppoort inclusief palen

Dubbel hek met poort en palen

Vanaf € 1.059,00

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Vanaf € 706,00

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Vanaf € 416,00

Stel jouw hek samen

Of vraag een persoonlijke offerte aan

Tuinpoort van eikenhout op maat

Alle houten tuinpoorten maken wij van duurzaam Europees eikenhout. De LK44R is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening, ingegraveerde tekst, in verschillende hoogtes en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen.

Het plaatsen van een tuinpoort komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.