Zoeken

Tuinhek eikenhout LKV04

 Levertijd: 4 a 6 weken

Dit tuinhek van eikenhout LKV04 kenmerkt zich door zijn eenvoud zonder uitstekende delen. De onder -en bovenkant zijn vlak. De vier eikenhouten horizontale planken zitten aan de achterkant waarop wij ook het hang- en sluitwerk monteren. Een mooie tuinhek voor een voordelige prijs. Het model dat hier erg op lijkt is de LK04. Bij de LKV04 is de bovenkant helemaal vlak terwijl bij de LK04 de middelste twee verticale planken iets uitsteken.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van dit houten hek in jouw situatie? Kies de gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator. Prijzen zijn inclusief btw.

Selceteer hieronder je optie:

Dubbel hek met looppoort incl. palen

Dubbel hek met poort en palen

Bereken

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Bereken

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Bereken

Tuinhek eikenhout op maat

Alle houten hekken maken wij van duurzaam Nederlands eikenhout. Kies je voor dit houten tuinhek dan heb je verschillende opties zoals:

  • Met of zonder looppoort
  • Elektrische bediening
  • Ingegraveerde tekst
  • Keuze in hang- en sluitwerk.

Dit tuinhek is een maatwerk hek en kunnen wij in iedere situatie inpassen. Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.

We bieden dit model in 3 hoogtes aan: 100, 110 en 120 cm. Dit is de maat van onderkant hek tot de bovenkant bovenste horizontele plank. Doordat de poort iets van de grond af komt te staan (vaak 8 a 10 cm) wordt de daadwerkelijke hoogte hoger dan de aangegeven hoogte. Houd daar rekening mee.

Wil je een andere hoogte? Laat het ons weten.