Zoeken

Eikenhouten slagboom

Deze mooie en zware eikenhouten slagboom ook wel draaiboom genoemd, heeft een open karakter maar sluit de toegang toch af. Vaak wordt er voor een enkele draaiboom gekozen maar een dubbele is uiteraard ook mogelijk. Let er wel op dat er vaak een extra paal nodig is voor de positie waarbij de slagboom geopend is.

Houten slagboom op maat

Alle houten slagbommen maken wij van duurzaam Europees eikenhout. De slagboom is in verschillende opties en maten te bestellen. Ook deze poort is een maatwerk slagboom waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen. Het plaatsen van een slagboom komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hekwerk zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence.

Tekst frezen

Wil je een naam, cijfer of iets anders in de houten slagboom of hekwerk laten frezen/graveren? In samenwerking met Hageca reclame kunnen we dit verzorgen. Geef in het afrekenproces in het opmerkingenveld aan wat je erin gegraveerd wilt hebben. Actuele prijzen:

  • Instelkosten letters frezen per plank / balk: € 70,00
  • Frezen per teken: € 4,00
  • Frezen + zwart maken per teken: € 8,00

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van deze inrijpoort? Kies het model, gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator.

Let op! De verzendkosten van slagbomen naar België wordt altijd nagecalculeerd.

Prijzen zijn inclusief btw.

Dubbel hek met looppoort inclusief palen

Dubbel hek met poort en palen

Vanaf € 949,00

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Vanaf € 566,00

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Vanaf € 446,00

Stel jouw slagboom samen

Of vraag een persoonlijke offerte aan