Zoeken

Hekwerk van hout LK14

 Levertijd: 4 a 6 weken (Onze vakantie sluiting is van 29 juli t/m 9 aug.)

Ons meest verkochte hekwerk van hout, de LK14. Een mooi hekwerk van eikenhout dat op de meest uiteenlopende plaatsen tot zijn recht komt. Door de hoge verticale planken aan de buitenkanten zijn mooie lange palen nodig wat het geheel fraai maakt.

Bereken eenvoudig de prijs voor jouw houten hekwerk

Benieuwd naar de prijs van dit hek van eikenhout? Kies het model, gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator. Prijzen zijn inclusief btw.

Selecteer jouw optie:

Dubbel hek met looppoort incl. palen

Dubbel hek met poort en palen

Bereken

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Bereken

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Bereken

We bieden dit model in 3 hoogtes aan: 100, 110 en 120 cm. Dit is de maat van onderkant hek tot de bovenkant bovenste horizontele plank. Hier steken de uistekende delen in het midden (ca. 8 cm) en aan de buitenkant (ca. 22,5 cm) uit. Doordat de poort iets van de grond af komt te staan (vaak 8 a 10 cm) wordt de daadwerkelijke hoogte hoger dan de aangegeven hoogte. Houd daar rekening mee.

Hekwerk van hout LK14 wordt standaard voorzien van twee duimhengen met plaatduimen, een grondgrendel en robuuste overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel bij een enkele hek of looppoort. Wij adviseren bij de LK14 om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen. Dit hekwerk van hout is voorzien van vier horizontale planken, hoge buitenkant en de middelste verticale planken steken iets uit. De schoor is bevestigd aan de voorzijde en loopt vanaf de zijkanten naar beneden richting het midden.

Hekwerk op maat

Alle eikenhouten hekken maken wij van duurzaam Europees eikenhout. De LK04R is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening, ingegraveerde tekst, in verschillende hoogtes en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen.

Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.