Zoeken

Hek van eikenhout LK04-R

 Levertijd: 3 a 4 weken

Op zoek naar een robuust hek om jouw terrein mee af te sluiten? De LK04-R heeft een landelijke uitstraling en is geschikt voor veel toepassingen. Dit hek is gemaakt van eikenhout. Het model is gelijk aan de LK04, echter zijn de verticale planken en de schoor aan de achterkant bevestigd. Je kijkt dus tegen de vier horizontale planken aan. De middelste verticale planken steken iets uit.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van dit hek van eikenhout? Kies het model, gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator. Prijzen zijn inclusief btw.

Klik hieronder jouw optie aan:

Dubbel hek met looppoort incl. palen

Dubbel hek met poort en palen

Bereken

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Bereken

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Bereken

Hek van eikenhout LK04-R wordt standaard voorzien van twee duimhengen met plaatduimen, een stevige grondgrendel en robuuste overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel bij een enkele hek of looppoort. Wij adviseren bij de LK04R om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen.

We bieden dit model in 3 hoogtes aan: 100, 110 en 120 cm. Dit is de maat van onderkant hek tot de bovenkant bovenste horizontele plank. Hier steken de uistekende delen in het midden iets uit. Doordat de poort iets van de grond af komt te staan (vaak 8 a 10 cm) wordt de daadwerkelijke hoogte hoger dan de aangegeven hoogte. Houd daar rekening mee.

Wil je een andere hoogte? Laat het ons weten.

Hek van eikenhout op maat

Alle eikenhouten hekken maken wij van duurzaam Europees eikenhout. De LK04-R is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening, ingegraveerde tekst, in verschillende hoogtes en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen.

Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Wil je dit liever niet? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.