Zoeken

Eikenhouten landhek LK24

 Levertijd: 4 a 6 weken

Op zoek naar een allemansvriend die op ieder terrein de gewenste uitstraling geeft? Dit eikenhouten landhek is het broertje van de populaire LK14. Dit landhek heeft een extra schoor en de horizontale planken zijn iets smaller. Een mooi houten hek dat op de meest uiteenlopende plaatsen tot zijn recht komt. Door de hoge verticale planken aan de buitenkanten zijn langere palen nodig wat het geheel nog mooier maakt.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van dit landhek? Kies het model, gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator. Prijzen zijn inclusief btw.

Klik hieronder jouw keuze aan:

Dubbel hek met looppoort incl. palen

Dubbel hek met poort en palen

Bereken

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Bereken

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Bereken

We bieden dit model in 3 hoogtes aan: 100, 110 en 120 cm. Dit is de maat van onderkant hek tot de bovenkant bovenste horizontele plank. Hier steken de uistekende delen in het midden (ca. 8 cm) en aan de buitenkant (ca. 22,5 cm) uit. Doordat de poort iets van de grond af komt te staan (vaak 8 a 10 cm) wordt de daadwerkelijke hoogte hoger dan de aangegeven hoogte. Houd daar rekening mee.

Wil je een andere hoogte? Laat het ons weten.

Eikenhouten landhek LK24 wordt standaard voorzien van twee duimhengen met plaatduimen, een grondgrendel en robuuste overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel bij een enkele hek of looppoort. Wij adviseren bij de LK24 om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen.

Dit landhek is voorzien van vier horizontale planken, hoge buitenkant en de middelste verticale planken steken iets uit. De grote schoor is bevestigd aan de voorzijde en loopt vanaf de zijkanten naar beneden richting het midden. Als extra is er de kleine schoor.

Stel je eigen eikenhouten landhek samen

Alle houten landhekken maken wij van duurzaam Europees eikenhout. De LK24 is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening, ingegraveerde tekst, in verschillende hoogtes en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen.

Plaatsing eikenhouten landhek

Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.