Zoeken

Houten landhek LK04

 Levertijd: 3 a 4 weken

Op zoek naar een stoer hek om jouw erf mee af te scheiden en onbezorgd te genieten van jouw tuin? De LK04 is een prachtig hek van eikenhout dat jou ook nog eens een veilig gevoel geeft. Dit eikenhouten hek heeft vier horizontale planken en de schoor aan de voorzijde. Dit hek van eikenhout is bijna gelijk aan Eikenhouten hekwerk, model LK03. De planken zijn iets smaller en de ruimte tussen de planken is iets groter. De middelste verticale planken steken iets uit.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van jouw maatwerk houten hek? Kies het hek en jouw gewenste maten en opties en bereken eenvoudig de prijs met onze calculator. Prijzen zijn inclusief btw.

Selecteer je hekwerk:

Dubbel hek met looppoort incl. palen

Dubbel hek met poort en palen

Bereken

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Bereken

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Bereken

Eiken houten hek LK04 wordt standaard voorzien van twee duimhengen met plaatduimen, een grondgrendel en overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel bij een enkele hek of looppoort. Wij adviseren bij de LK04 om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen.

We bieden dit model in 3 hoogtes aan: 100, 110 en 120 cm. Dit is de maat van onderkant hek tot de bovenkant bovenste horizontele plank. Hier steken de uistekende delen in het midden iets uit. Doordat de poort iets van de grond af komt te staan (vaak 8 a 10 cm) wordt de daadwerkelijke hoogte hoger dan de aangegeven hoogte. Houd daar rekening mee.

Wil je een andere hoogte? Laat het ons weten.

Eiken houten hek op maat

Alle houten hekken maken wij van duurzaam Europees eikenhout. Dit model hek is in vele opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening of ingegraveerde tekst. De LK04 is een maatwerk hek waardoor het in iedere situatie in te passen is.

Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Zie je dit niet zitten? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.