Zoeken

Locinox KIDLOC kindveilige sluiting

 Levertijd: 2 - 3 werkdagen

 27,50


De Locinox KIDLOC is een kindveilige sluiting die je kan gebruiken in combinatie met een insteekslot voor enkele poortdeuren of Locinox H-wood tuinpoortslot voor dubbele houten poorten. De kindonvriendelijke sluiting vervangt één van de klinken op je houten poorten. Meestal wordt alleen de klink aan de binnenkant (erfzijde) vervangen. Mocht je toch aan beide kanten deze sluiting hebben dan kan je twee sets bestellen.

Deze veiligheidsknop is gemaakt van geanodiseerd aluminium en polyamide. Minstens één knop moet ingedrukt worden vooraleer de poort geopend kan worden. De Locinos KIDLOC veiligheidsluiting is conform de Franse norm voor kindveilige zwembaden NF P90-306.

Als je wilt dat wij deze sluiting op je hekwerk monteren die je via de calculator bij ons bestelt, dan kan je ze gewoon mee bestellen. Wij nemen dan contact met je op om af te stemmen wat je exacte wensen zijn. Je kan je wensen ook omschrijven in het opmerkingenveld in het bestelproces. Het monteren van de Locinox KIDLOC op houten poorten vraagt uiterste precisie. Onze handige jongens weten dit zorgvuldig uit te voeren.

Het is niet mogelijk om deze knop er naderhand op te zetten. De vermelde prijs in inclusief montage op nog te maken houten poorten in onze werkplaats.