Zoeken

Eikenhouten paal geschuurd met diamantkop 20x20 cm

Palen 210 cm uitverkocht!

Deze eikenhouten paal van 20 cm dik is gezaagd, geschuurd en voorzien van een diamantkop. Zo’n ‘dakje’ op de paal staat niet alleen mooi maar zorgt ook voor een goede afwatering van regenwater. Wil je écht een mooie robuuste uitstraling bij je houten tuinpoort of landhek? Kies dan voor dit formaat houten balk.

Het verdient de aanbeveling om het gedeelte van de paal van ongeveer 40 cm onder de maailijn tot ongeveer 10 cm boven de maailijn te behandelen met een bitumen teer. Op dit gedeelte wil de paal namelijk als eerste gaan rotten. Het overige deel boven de grond kan je behandelen met een olie of beits.

In de loop van de tijd kunnen er wat scheurtjes in het eikenhout komen. Dit is een typische eigenschap van eikenhout wat het juist die unieke, robuuste en karakterestieke uitstraling geeft. Je kan eikenhouten palen altijd behandelen met een vochtregulerende onderhoudsmiddel zoals de Aqua HSL van Remmers.

Uiteraard is deze eikenhouten paal ook voor andere doeleinden te gebruiken zoals veranda’s, weilandpalen en hoekpalen.

Let Op!! De verzendkosten van palen zullen waarschijnlijk hoger zijn dan de winkelwagen aangeeft. Dit wordt altijd nagerekend. Dit geldt niet wanneer de eikenhouten palen met je bestelling van maatwerk hekken wordt meebesteld.

Palen 210 cm. uitverkocht!