Zoeken

Eikenhouten paal geschuurd met diamantkop 18x18 cm

Deze eikenhouten paal van 18 cm dik is gezaagd, geschuurd en voorzien van een diamantkop. Zo’n ‘dakje’ op de paal staat niet alleen mooi maar zorgt ook voor een goede afwatering van regenwater. Wil je een mooie robuuste uitstraling bij je houten tuinpoort of landhek? Een paal die toch nog redelijk te tillen is? Kies dan voor dit formaat.

Het verdient de aanbeveling om het gedeelte van de paal van ongeveer 40 cm onder de maailijn tot ongeveer 10 cm boven de maailijn te behandelen met een bitumen teer. Op dit gedeelte wil de paal namelijk als eerste gaan rotten. Het overige deel boven de grond kan je behandelen met een olie of beits.

In de loop van de tijd kunnen er wat scheurtjes in het eikenhout komen. Dit is een typische eigenschap van eikenhout wat het juist die mooie, unieke, robuuste en karakterestieke uitstraling geeft.

Uiteraard is deze eikenhouten paal ook voor vele andere doeleinden toepasbaar zoals veranda’s maar ook als weilandpalen, hoekpalen, etc.

Let Op!! De verzendkosten van palen zullen waarschijnlijk hoger zijn dan de winkelwagen aangeeft. Dit wordt altijd nagerekend.