Zoeken

Snelbetonmortel kant-en-klaar 25 kg

 Levertijd: 2 - 3 werkdagen

 12,50


Om je houten poorten goed stevig te laten staan, adviseren wij om de houten palen te storten in beton. Hier kan je eventueel wat stenen of puin bij ingooien. Als het gat maar goed gevuld wordt! Maak het gat waar de paal in komt niet groter dan 10 cm rondom de paal.

Sakrete snelbetonmortel SBM is een fabrieksmatig vervaardigde droge mortel op cementbasis. Deze mortel is met name geschikt voor toepassingen waar een snelle uitharding gewenst is, zoals bij het plaatsen van palen, pergola’s, speeltoestellen, hekken, masten, verkeersborden e.d.

Deze mortel is kant en klaar en hoeft alleen maar water aan toegevoegd te worden. Deze betonmortel kan binnen 15 minuten al zijn uitgehard! Wacht altijd met het ophangen van de hekken tot de mortel is uitgehard.

Als wij de hekken voor je gaan plaatsen, gebruiken wij altijd (snel)betonmortel. Bij de installatieprijs zit standaard 1,5 zak (snel)betonmortel 25 kg inbegrepen.

Let op!! De verzendkosten van losse zakken beton zullen waarschijnlijk hoger zijn dan de winkelwagen aangeeft. Dit wordt altijd nagerekend. Dit geldt niet wanneer dit met houten poorten wordt meebesteld.

Download veiligheidsblad

Download productinformatieblad (handleiding)