Zoeken

Betonmortel kant-en-klaar 25 kg

 Levertijd: 2 - 3 werkdagen

 7,50


Om je hekwerk goed stevig te laten staan, adviseren wij om de palen te storten in beton. Hier kan je eventueel wat stenen of puin bij ingooien. Als het gat maar goed gevuld wordt! Maak het gat waar de paal in komt niet groter dan 10 cm rondom de paal.

Betonmortel BM is een fabrieksmatig vervaardigde droge constructie betonmortel op basis van cement, geattesteerd met poederkoolvliegas, conform NEN-EN 206 en NEN 8005. Deze mortel is geschikt voor kleine fundamenten, vloeren, vervaardigen van betonnen delen, zoals deur- en vensterlateien, tuinpalen e.d.

Deze mortel is kant en klaar en hoeft alleen maar water aan toegevoegd te worden. De uitharding duurt enkele uren. Wacht daarom met het ophangen van de hekken tot de mortel is uitgehard. Meestal is een dag wachten voldoende. Duurt dit je te lang? Gebruik dan de snelbetonmortel welke in een kwartier al is uitgehard!

Als wij de hekken voor je gaan plaatsen, gebruiken wij altijd (snel)betonmortel. Bij de installatieprijs zit standaard 1,5 zak (snel)betonmortel 25 kg inbegrepen.

Let op!! De verzendkosten van losse zakken beton zullen waarschijnlijk hoger zijn dan de winkelwagen aangeeft. Dit wordt altijd nagerekend. Dit geldt niet wanneer dit met houten poorten wordt meebesteld.

Download veiligheidsblad

Download productinformatieblad (handleiding)