Zoeken

Portugese tuinpoort hout LP20

 Levertijd: 6 - 8 weken

Is veiligheid en privacy belangrijk voor je? Kies dan deze fraaie strakke Portugese tuinpoort van hout. Dit staat prachtig op een oprit of looppad. Het levendige hout straalt volop warmte en klasse uit. De smalle tussenruimtes zorgen voor heel iets doorkijk. Deze poort is ook te bestellen in een helemaal dichte versie zonder tussenruimte. Daarbij gebruiken we planken met veer en groef. Kies dan voor dit dichte model LPD20.

Confifureer jouw tuinpoort en bereken jouw prijs

Wat kost een houten tuinpoort zoals de LP20? En wat zijn de mogelijkheden in houtsoort, hang -en sluitwerk, hoogtes en breedtes? Past het op mijn oprit of in mijn tuin? Ga direct aan de slag en zie wat de mogelijkheden zijn. De prijs wordt direct voor je uitgerekend.

Start de configurator door hieronder jouw keuze te selecteren:

Dubbel hek met looppoort incl. palen

Dubbel hek met poort en palen

Bereken

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Bereken

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Bereken

LET OP! De breedtematen van deze houten poorten zijn afwijkend. Dit is afhankelijk van het gekozen houtsoort:

  • Dubbele poorten IROKO hout maximaal 400 cm tussen de palen
  • Enkele looppoorten / tuindeuren IROKO hout maximaal 200 cm tussen de palen
  • Dubbele poorten EIKEN hout maximaal 350 cm tussen de palen
  • Enkele looppoorten / EIKEN hout maximaal 175 cm tussen de palen

In de calculator kan wordt hier geen onderscheid in gemaakt. Echter bestellingen van eikenhouten poorten die breder zijn dan de hierboven vermelde maten worden niet in behandeling genomen. We zullen dan contact met je opnemen.

▼ Lees hieronder verder ▼

Meerdere hoogtes

Deze houten tuinpoort is standaard in vier verschillende hoogtes te bestellen, te weten 150 cm - 160 cm - 170 cm - 180 cm. De hoogte van 160 is de meest gekozen hoogte van deze poort. Wil je een paar centimeter hoger of lager omdat dit beter uitkomt of omdat je dit simpelweg mooier vindt? Geen probleem, alle houten hekwerken maken wij op maat. Geef je wensen maar aan. We denken graag met je mee.

Loopdeuren

Dit model tuinpoort leent zich bij uitstek als enkele tuindeur of loopdeur. De stevige constructie staat garant voor jarenlang plezier. Je kan kiezen welke kant de scharnierzijde moet worden en welk type slot of sluiting je erop wilt. Vaak wordt bij dit model voor het cilinderslot gekozen omdat deze erg makkelijk te bedienen is. Maar zeker ook omdat je deze met de bijbehorende sleutels op slot kan draaien. Uiteraard kan je de profielcilinder ook vervangen door je eigen zodat deze wellicht gelijksluitend wordt met de deuren van je woning of schuur.

Hang -en sluitwerk

De LP20 Portugese tuinpoort is standaard uitgerust met:

Als slot wordt vaak voor de Locinox poortslot gekozen voor dubbele tuinpoorten. Voor de enkele tuinpoorten kan je ook een cilinderslot met deurklink kiezen. Beide in de uitvoering RVS of zwart gecoat.

Hekwerk haarfijn afstellen

Voor een paar Euro’s meer zetten wij er zware, verstelbare poorthengen op. Een regelrechte aanrader! Deze robuuste tuindeurscharnieren zijn er in meerdere lengtes. Per tuinpoort bekijken wij welke daar goed bij past. Bij deze tuinpoort model LP20 kiezen we veelal voor zogenaamde blokhengen. Hierbij is het gedeelte dat op de poort komt dezelfde afmeting (70 x 145mm) als het scharnierdeel dat op de houten paal komt. (Zie foto waarbij de scharnieren op de voorkant van de poorten zitten.) Alle soorten zijn tevens in een zwart uitvoering verkrijgbaar.

Stevige houten tuindeuren

Deze zware eikenhouten of Iroko houten tuinpoorten moeten absoluut stevig in elkaar gezet worden. Het hout wordt daarbij zeer nauwkeurig uitgezocht en bewerkt. Bij Iroko hardhout maken we het framewerk zelfs van circa 50mm dik hout!

Privacy

De LP20 houten toegangspoort biedt best veel privacy doordat er circa 1 tot 1,5cm speling tussen de planken zit. Als je helemaal dichte tuindeuren wilt, ga dan voor de LPD20 dichte tuindeur. Wil je toch liever een boogvorm poort? Kies dan de LP17. Deze is ook in een dichte afgesloten versie te verkrijgen.

Plaatsing houten toegangspoort

Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. We hebben een handige video hiervoor op onze website staan. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen. Als je voor eikenhouten palen hebt gekozen dan brengen wij hierop deels één laag teer aan. Wij plaatsen de palen in principe altijd in beton.

Elektrische bediening

Wil je het helemaal afmaken? Kies dan voor automatische poortbediening op deze draaideuren! Hier zijn meerdere accessoires voor te krijgen om de bediening lekker makkelijk en veelzijdig te maken.

Zorgeloos genieten

Wil jij ook zorgeloos genieten van jouw tuin en niet hoeven nadenken of je kinderen of huisdieren maar zo de straat op lopen? Dit model heeft weinig tussenruimte waarmee het bij uitstek een veilige poort is om dieren of kinderen achter te houden.