Zoeken

Luxemburgse eikenhouten poort LP17

Op zoek naar een poort met een elegante uitstraling die ook nog eens veel privacy biedt? Wat dacht je van de Luxemburgse eikenhouten poort: een zware en luxe eikenhouten poort.

Luxemburgse eikenhouten poort wordt standaard voorzien van twee duimhengen met plaatduimen, een grondgrendel en overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel bij een enkele hek of looppoort. Wij adviseren bij de Luxemburgse eikenhouten poort om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen. Voor een geringe investering kan je de dubbele poorten voorzien van een speciaal Locinox tuinpoortslot met cilinder. De enkele poorten kan je voorzien van een insteekslot met klinkstel en cilinder.

De brede planken maken de poort robuust en de smalle tussenruimtes zorgen voor de nodige privacy. De buitenkanten zijn 20 cm lager dan het midden. De aan te geven hoogte is 160 of 180 cm. Dit is het midden van de poort. Deze maat is gemeten vanaf de onderkant vanaf de poort. Doordat de poort iets van de grond af komt te staan (vaak 8 a 10 cm) wordt de daadwerkelijke hoogte hoger dan de aangegeven hoogte.Wil je extra luxe gemak en luxe? Gebruik dan automatische poortopeners om de uitstraling compleet te maken.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van deze Luxemburgse poort in jouw situatie? Kies het model en jouw gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator. Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen.

Prijzen zijn inclusief btw.

Dubbel hek met looppoort inclusief palen

Dubbel hek met poort en palen

Vanaf € 1.424,00

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Vanaf € 949,00

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Vanaf € 538,00

Stel jouw hek samen

Of vraag een persoonlijke offerte aan

Luxemburgse eikenhouten op maat poort

Alle houten hekken maken wij van duurzaam Europees eikenhout. De Luxemburgse poort is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening, ingegraveerde tekst en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen. Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.