Zoeken

Luxemburgse houten poort LP17

 Levertijd: 10 - 12 weken

Ben jij op zoek naar een houten poort met een elegante uitstraling die ook nog eens veel privacy biedt? Wat dacht je van de Luxemburgse houten poort? Dit is een zware en luxe houten poort gemaakt van eikenhout of Iroko hardhout. De dubbele poorten hebben een ronding aan de bovenkant. De loopdeuren maken we standaard recht maar kan naar wens ook voorzien worden van een boogvorm.

Bereken eenvoudig jouw prijs

In de online calculator kan je heel eenvoudig de prijs berekenen. Doorloop de stappen en vul je wensen in. De prijs wordt direct uitgerekend.

Selecteer hieronder jouw keuze:

Dubbel hek met looppoort incl. palen

Dubbel hek met poort en palen

Bereken

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Bereken

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Bereken

LET OP! De breedtematen van deze houten poorten zijn afwijkend. Dit is afhankelijk van het gekozen houtsoort:

  • Dubbele poorten IROKO hout maximaal 400 cm tussen de palen
  • Enkele looppoorten / tuindeuren IROKO hout maximaal 200 cm tussen de palen
  • Dubbele poorten EIKEN hout maximaal 350 cm tussen de palen
  • Enkele looppoorten / EIKEN hout maximaal 175 cm tussen de palen

In de calculator kan wordt hier geen onderscheid in gemaakt. Echter bestellingen van eikenhouten poorten die breder zijn dan de hierboven vermelde maten worden niet in behandeling genomen. We zullen dan contact met je opnemen.

▼ Lees hieronder verder ▼

Meerdere hoogtes

De Luxemburgse houten poorten is standaard in vier verschillende hoogtes te bestellen:

  • 150 (130 - 150)
  • 160 (140 - 160) meest gekozen)
  • 170 (150 - 170)
  • 180 (160 - 180)

De hoogste maten zijn steeds de hoogtes in het midden van de dubbele poorten. Wil je deze houten poorten in een andere hoogte? Geen probleem, alle houten hekwerken maken wij op maat. Geef je wensen maar aan, we denken graag met je mee.

Loopdeuren

Dit model tuinpoort leent zich uitstekend als enkele tuinpoortdeur of loopdeur. De stevige constructie staat garant voor jarenlang plezier. De hoogte van de loopdeur is standaard gelijk aan de hoogte van de buitenkant van de dubbele poortdeuren. De loopdeur heeft een rechte bovenkant. Wil je toch liever een boogvorm? Geen probleem, tegen een kleine meerprijs maken we dit voor je.

Je kan kiezen welke kant de scharnierzijde moet worden en welk type slot of sluiting je erop wilt. Vaak wordt bij dit model voor het cilinderslot gekozen omdat deze erg makkelijk te bedienen is. Maar zeker ook omdat je deze met de bijbehorende sleutels op slot kan draaien. Uiteraard kan je de profielcilinder ook vervangen door je eigen zodat deze wellicht gelijksluitend wordt met de deuren van je woning of schuur.

Hang -en sluitwerk

De LP17 Luxemburgse houten poort is standaard uitgerust met:

Als slot wordt vaak voor de Locinox poortslot gekozen voor dubbele tuinpoorten. Voor de enkele tuinpoorten kan je ook een cilinderslot met deurklink kiezen. Beide in de uitvoering RVS of zwart gecoat.

Hekwerk haarfijn afstellen

Voor een paar Euro’s meer zetten wij er zware, verstelbare poorthengen op. Een regelrechte aanrader! Deze robuuste tuindeurscharnieren zijn er in meerdere lengtes. Per tuinpoort bekijken wij welke daar goed bij past. Bij deze houten poort model LP17 kiezen we veelal voor zogenaamde blokhengen. Hierbij is het gedeelte dat op de poort komt dezelfde afmeting (70 x 145mm) als het scharnierdeel dat op de houten paal komt. (Zie foto waarbij de scharnieren op de voorkant van de poorten zitten.) Alle soorten zijn tevens in een zwart uitvoering verkrijgbaar.

Stevige houten tuindeuren

Deze zware eikenhouten of Iroko houten tuinpoorten moeten absoluut stevig in elkaar gezet worden. Het hout wordt daarbij zeer nauwkeurig uitgezocht en bewerkt. Bij Iroko hardhout maken we het framewerk zelfs van circa 50mm dik hout!

Privacy

De LP20 houten toegangspoort biedt best veel privacy doordat er circa 1 tot 1,5cm speling tussen de planken zit. Als je helemaal dichte tuindeuren wilt, ga dan voor de LPD17 dichte tuindeur. Wil je toch liever een rechte bovenkant van je dubbele poorten? Kies dan de LP20. Deze is ook in een dichte afgesloten versie te verkrijgen.

Plaatsing houten toegangspoort

Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. We hebben een handige video hiervoor op onze website staan. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen. Als je voor eikenhouten palen hebt gekozen dan brengen wij hierop deels één laag teer aan. Wij plaatsen de palen in principe altijd in beton.

Elektrische bediening

Wil je het helemaal afmaken? Kies dan voor automatische poortbediening op deze draaideuren! Hier zijn meerdere accessoires voor te krijgen om de bediening lekker makkelijk en veelzijdig te maken.

Luxemburgse houten poort op maat

Alle houten poorten en hekwerken maken wij van duurzaam Europees eikenhout of Iroko hardhout. De Luxemburgse poort is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening, ingegraveerde tekst en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen.