Geniet van je tuin met een hardhouten poort

De lange en lichte zomerdagen komen eraan en dat betekent dat we weer meer van onze tuin kunnen genieten. Dat wil je natuurlijk wel doen in een fijne en sfeervolle tuin, met de nodige privacy. Hoe je eenvoudig sfeer en privacy in je tuin creëert? Met een hardhouten poort van Royal Fence! Laat ons je inspireren om je tuinafscheiding geheel volgens de laatste tuintrends aan te pakken.

Hardhouten poort tuintrend 2022

De overkoepelende tuintrend die stipt bovenaan staat deze zomer is duurzaamheid. In de tuinen zien we dat op allerlei manieren terugkomen. Wat betreft flora en fauna zien we steeds meer ruimte voor groen en biodiversiteit. Grote verharde tuindelen maken plaats voor gras en veel verschillende soorten planten en bloemen, waaronder vlinder- en bijenplanten. Ook helpen we de natuur een handje door gebruik te maken van natuurlijke en duurzame materialen voor tuinmeubilair én natuurlijk de tuinafscheiding. Een hardhouten poort als tuinafscheiding is een bewuste, mooie en trendy keuze. Hardhout is namelijk een duurzame houtsoort. Bij Royal Fence maken we gebruik van twee verschillende soorten hardhout voor onze hekken een poorten: Eikenhout en Iroko.

Hardhouten poort op maat gemaakt.

Poort van hardhout in diverse uitvoeringen

Onze hardhouten poorten en hekken maken we in allerlei uitvoeringen, je vindt ze allemaal hier. Wij hebben voor iedere stijl en smaak een hardhouten poort, die we op maat voor je maken en (eventueel) plaatsen. Of je nou liefhebber bent van een klassieke sierlijke poort of juist een moderne en strakke uitstraling wilt, bij Royal Fence vind je jouw droompoort. Je hebt ook nog ruime keuze uit diverse poortopeners en hang- en sluitwerk. Vind je het lastig om een keuze te maken? We adviseren je graag!

Tuinpoort hardhout zorgt ook voor privacy

Naast uitstraling en sfeer zorgt een hardhouten poort ook voor privacy. Voorkom doorkijk en kies voor een hoger model met verticale planken. Zo kun je rustig genieten van je eigen tuin. Dit heeft als bijkomend voordeel dat kinderen en huisdieren niet zomaar de straat op kunnen, en dat indringers niet gemakkelijk binnenkomen.

Wat kost een hardhouten poort?

De kosten voor een hardhouten poort zijn afhankelijk van wat je wilt. Denk aan de houtsoort, uitvoering, opties, maten en of je de poort ook door ons wilt laten plaatsen. Op onze website bereken je met de calculator eenvoudig wat jouw droompoort zal komen te kosten. Beantwoord de vragen met bijbehorende uitleg stapsgewijs om direct een prijsopgave te krijgen. Twijfel je of wil je eerst advies? Neem dan contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek om je wensen te realiseren.

De voordelen van een hardhouten poort op een rij

  • duurzaam; hardhouten poorten gaan tientallen jaren mee
  • weinig tot geen onderhoud
  • luxe en landelijke uitstraling
  • sterk en stevig