Zoeken

Portugese poort dicht eikenhout LPD20

Is veiligheid en maximale privacy belangrijk voor je? Kies dan deze fraaie strakke Portugese poort van eikenhout. Het levendige eikenhouthout straalt volop warmte en klasse uit. De veer en groef constructie van de verticale planken zorgen voor een dicht geheel zonder doorkijk. Deze poort is ook te bestellen in een versie met tussenruimte. Kies voor dit model de LP20.

Bij deze luxe en zware poorten raden wij sterk aan om het verzwaarde en verstelbare poortbeslag te kiezen. Standaard worden deze hekken namelijk voorzien van vaste duimhengen met vaste plaatduimen. Het mooie van de verstelbare scharnieren is dat de poorten er ook niet uit te tillen zijn. Voor de bevestiging gebruiken wij dikke houtdraadbouten.

Als sluiting monteren wij standaard een boerenklinkstel (voor dagelijks gebruik) én een overslaggrendel om de hekken aan de binnenzijde mee af te sluiten. Een Locinox tuinpoortslot is een veelgebruikte optie voor deze hekken. Deze heeft een speciale haak als nachtschoot. Als je de hekken op slot zet met de cilindersleutel dan haakt de speciale nachtschoot zich vast in de deurvanger die wij in de andere poort monteren. De poorten zijn nu niet meer open te duwen. De twee grondpennen zorgen ervoor dat de hekken mooi stevig staan en niet zomaar open- of dichtwaaien.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van deze Portugese poort in jouw situatie? Kies het model en jouw gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator. Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen.

Prijzen zijn inclusief btw.

LET OP! Momenteel zijn dichte poorten zoals dit model niet leverbaar!

Dubbel hek met looppoort inclusief palen

Dubbel hek met poort en palen

Vanaf € 1.953,00

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Vanaf € 1.302,00

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Vanaf € 714,00

Stel jouw hek samen

Of vraag een persoonlijke offerte aan

Stel jouw Portugese poort van eikenhout samen

Alle houten hekken maken wij van duurzaam Europees eikenhout. De Portugese eikenhouten poort is in verschillende opties en maten te bestellen:

Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen. Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.