Zoeken

Houten hekwerk LK14-R

 Levertijd: 4 a 6 weken

Houten hekwerk LK14-R is gelijk aan ons meest verkochte hekwerk van hout, de LK14. Echter de eikenhouten verticale planken en de schoor zijn bij dit model aan de achterkant bevestigd. Je kijkt vanaf de voorkant dus tegen de vier horizontale planken aan.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van deze houten poort in jouw situatie? Kies het model en jouw gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator. Prijzen zijn inclusief btw.

Selecteer hieronder jouw optie:

Dubbel hek met looppoort incl. palen

Dubbel hek met poort en palen

Bereken

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Bereken

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Bereken

We bieden dit model in 3 hoogtes aan: 100, 110 en 120 cm. Dit is de maat van onderkant hek tot de bovenkant bovenste horizontele plank. Hier steken de uistekende delen in het midden (ca. 8 cm) en aan de buitenkant (ca. 22,5 cm) uit. Doordat de poort iets van de grond af komt te staan (vaak 8 a 10 cm) wordt de daadwerkelijke hoogte hoger dan de aangegeven hoogte. Houd daar rekening mee.

Wil je een andere hoogte? Laat het ons weten.

De eiken hekwerken worden bij ons standaard voorzien van twee duimhengen met plaatduimen, een grondgrendel en robuuste overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel bij een enkele hek of looppoort. Wij adviseren om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen.

Eiken hekwerk op maat

Alle houten hekken maken wij van duurzaam Europees eikenhout. Deze houten poort is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening, ingegraveerde tekst en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen.

Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.