Zoeken

Houten hek schaaldelen LK35-R

 Levertijd: 4 a 6 weken (Onze vakantie sluiting is van 29 juli t/m 9 aug.)

Dit houten hek is een klassieker die we al jarenlang maken, leveren en plaatsen bij opritten, tuinen en weilanden. Dit model maken wij van schaaldelen. Maar we zorgen er wel voor dat er geen schors aan zit. Omdat de nerf van houten schaaldelen precies verkeerd om zit wanneer je ze verwerkt in een hek, zagen wij alle rondingen opnieuw maar dan in tegengestelde hoek. De bovenkant, onderkant en zijkanten zijn mooi recht!

Stel jouw schaaldelen hek samen

Klik hieronder op één van de drie iconen om de calculator te starten. Geef aan welke maten je wilt, welke houten palen, draairichting, type hang -en sluitwerk en je ziet direct jouw prijs.

Dubbel hek met looppoort incl. palen

Dubbel hek met poort en palen

Bereken

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Bereken

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Bereken

Schaaldelen eikenhout

De houten landhek LK35-R maken we eigenlijk uitsluitend van eikenhout. Eikenhout heeft een mooie robuuste uitstraling en past echt goed bij deze hekken. Een enkele keer maken we deze van Iroko hout.

Houten palen

Bij een mooie robuuste landhek van schaaldelen horen natuurlijk ook mooie robuuste palen (ook wel staanders genoemd). In eikenhout kan je kiezen tussen 3 diktes welke allemaal in meerdere lengtes zijn te verkrijgen: 15x15 | 18x18 | 20x20 cm. Al deze palen hebben we in 200 | 250 | 300 cm.

Azobé hardhouten palen hebben we in 15x15 en 20x20 cm. Ook deze palen 200, 250 en 300 cm.

Hang -en sluitwerk

Het verzinkte standaard hang -en sluitwerk wordt vaak vervangen door het verstelbare en verzwaarde poorthengen. Dit biedt veel voordelen bij het plaatsen en stellen van de houten hekken. Maar zeker ook achteraf als je nog wat wilt nastellen. Een robuuste overslaggrendel en grondgrendel verzinkt behoort ook tot de standaard uitrusting.

Al ons hang -en sluitwerk is in verzinkt en zwart gecoat te verkrijgen. Dit geldt alleen niet voor de standaard hengen.

Hekwerk plaatsen

Je kan ervoor kiezen om je houten hekwerk zelf te plaatsen. Onze online video kan je hierin mooi op weg helpen. Natuurlijk kan je ons altijd bellen voor tips of vragen. Een Royal Fence hekwerk verdient het namelijk om jarenlang stevig in de grond de staan. Ons team van vakmannen kunnen deze klus ook doen. Wij zetten de eiken palen dan (gedeeltelijk) in een laag houtteer en vullen de gaten rondom de houten palen op met (snel)betonmortel.