Zoeken

Landhek van houten schaaldelen LK33-R

 Levertijd: 4 a 6 weken

Landhek van houten schaaldelen LK33-R is een prachtig houten hek met een landelijke uitstraling. Dit robuuste en stoere houten hek zal prachtig staan bij jouw woning, oprit, tuin of weiland. Dit eiken schaaldelen landhek bestaat uit drie brede horizontale planken. Wil je een dubbel hek, enkel hek of loophek? Bekijk nu de mogelijkheden en bereken jouw prijs met de calculator.

Calculeer jouw houten hek

Geef jouw wensen aan voor dit model houten hek van schaaldelen en zie direct wat de prijs is. Start de calculator door hieronder één van de drie opties te selecteren:

Dubbel hek met looppoort incl. palen

Dubbel hek met poort en palen

Bereken

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Bereken

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Bereken

Eiken schaaldelen landhek LK33-R wordt standaard voorzien van twee duimhengen met plaatduimen, een grondgrendel en robuuste overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel bij een enkele hek of looppoort. Wij adviseren bij de LK33-R om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen.

We bieden dit model in twee hoogtes, namelijk 100 en 110 cm. Dit is de maat van onderkant hek tot de bovenkant bovenste horizontele plank. Doordat de poort iets van de grond af komt te staan (vaak 8 a 10 cm) wordt de daadwerkelijke hoogte hoger dan de aangegeven hoogte. Houd daar rekening mee.

Stel je eigen eiken schaaldelen landhek samen

Alle houten landhekken maken wij van duurzaam Europees eikenhout of Iroko hardhout. Dit eikenhouten schaaldelen landhek is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening, ingegraveerde tekst, in verschillende hoogtes en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen.

Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.