Zoeken

Eiken schaaldelen landhek LK33R

Op zoek naar een prachtig eiken schaaldelen landhek voor bij jouw boerderij of woonhuis? Dit robuuste landhek geeft een landelijke uitstraling. Dit eiken schaaldelen landhek bestaat uit drie brede horizontale planken. Van hetzelfde model een looppoort bestellen? Voor dit model zijn verschillende keuzes mogelijk.

Eiken schaaldelen landhek LK33R wordt standaard voorzien van twee duimhengen met plaatduimen, een grondgrendel en overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel bij een enkele hek of looppoort. Wij adviseren bij de LK33R om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen.

We bieden dit model in één hoogte, namelijk 100 cm. Dit is de maat van onderkant hek tot de bovenkant bovenste horizontele plank. Doordat de poort iets van de grond af komt te staan (vaak 8 a 10 cm) wordt de daadwerkelijke hoogte hoger dan de aangegeven hoogte. Houd daar rekening mee.

Wil je een andere hoogte? Laat het ons weten.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van dit landhek? Kies het model, gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator.

Prijzen zijn inclusief btw.

Dubbel hek met looppoort inclusief palen

Dubbel hek met poort en palen

Vanaf € 1.112,00

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Vanaf € 741,00

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Vanaf € 434,00

Stel jouw hek samen

Of vraag een persoonlijke offerte aan

Stel je eigen eiken schaaldelen landhek samen

Alle houten landhekken maken wij van duurzaam Europees eikenhout. Dit eikenhouten schaaldelen landhek is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening, ingegraveerde tekst, in verschillende hoogtes en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen.

Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.