Zoeken

Eiken houten poort HK15

Op zoek naar een veilige poort met een prachtige uitstraling? Het model HK15 is een sierlijke eiken houten poort. Er is weinig tussenruimte waarmee deze poort veiligheid biedt voor dieren en kinderen. Eiken houten poort HK15 is bijna gelijk aan de populaire Eikenhouten toegangspoort model HK14. Het verschil zit in de bovenste houten plank die meeloopt met de ronding van de bovenkant. De hogere palen aan de buitenkanten geven de poort een rijke uitstraling.

De hoogtemaat van deze dubbele poort is 130 cm naar 105 cm of 140 cm naar 115 cm in het midden. Dit is gemeten vanaf de onderkant vanaf de poort. Doordat de poort iets van de grond af komt te staan (vaak 8 a 10 cm) wordt de daadwerkelijke hoogte hoger dan de aangegeven hoogte.

Eiken houten poort HK15 wordt standaard voorzien van twee duimhengen met plaatduimen, een grondgrendel en overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel bij een enkele hek of looppoort. Wij adviseren bij de HK15 om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen.

Eiken houten poort op maat

Alle houten hekken maken wij van duurzaam Nederlands eikenhout. Deze poort is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, geschilderd, elektrische bediening, ingegraveerde tekst en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen. Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van deze eiken houten poort in jouw situatie? Kies het model en jouw gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator.

Prijzen zijn inclusief btw.

Dubbel hek met looppoort inclusief palen

Dubbel hek met poort en palen

Vanaf € 1.390,00

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Vanaf € 980,00

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Vanaf € 473,00

Stel jouw hek samen

Of vraag een persoonlijke offerte aan