Zoeken

Locinox tuinpoortsluiting zwart set

 Levertijd: 2 - 3 werkdagen

 144,95


Speciaal voor dubbele houten poorten is er de Locinox H-wood tuinpoortslot. Deze sluiting is een 100% roestvrijstalen insteekslot met een doornmaat van 60 mm voor houten poorten. De regelbare dagpen zorgt ervoor dat het slot altijd in de slotvanger valt en een massieve roestvrijstalen valhaak zorgt voor een extra beveiliging. Deze valhaak die je met de sleutel op slot draait, haakt in de speciaal bijgeleverde slotvanger die gemonteerd wordt in de andere poort. Omdat de sluitpen in de vorm van een haak is, is het niet meer mogelijk om de poorten open te duwen als deze op slot is gedraaid.

De Locinox H-woord tuinpoortsluiting is van toepassing op dubbele poorten. Voor enkele poorten wordt de cilinderslot met klinkstel gebruikt.

Dit oerdegelijke slot wordt geleverd met een zwart klinkstel, 2 ronde zwarte rozetten, RVS bevestigingsmateriaal en 3 sleutels. Bestel je dit slot in combinatie met een paar houten poorten, dan frezen we er alles voor je in. Als wij de poorten gaan plaatsen, zorgen wij ervoor dat alles keurig is gemonteerd en functioneert.

Prijs per complete set