Houten poort bedienen met een smartphone

Automatische poortopeners

Je hebt de houten hekken en poorten uit je dromen geplaatst op je inrit of erf. Dan wil je natuurlijk ook een eenvoudige bediening van de poortopeners om het totaalplaatje af te maken. Bij Royal Fence heb je verschillende opties waar je voor kunt kiezen om je houten tuinpoort te openen. Zo kan je een handzender aan je sleutelbos hangen of een codetableau met kaartlezer installeren waarmee je de poort automatisch kan openen wanneer je komt aanrijden. Je poorten vanuit huis bedienen met een wandzender? Hoe je het ook hebben wilt, voor iedere poort is een geschikte oplossing.

Bediening in je broekzak

Wil je het leven nog gemakkelijker maken? Dan kun je bij Royal Fence ook kiezen voor de slimme Apport AP-124 GSM-module of Apport AP-114 WIFI-module met bijbehorende app! De module wordt door ons geplaatst bij de houten poort waarna je 3 verschillende uitgangen kunt bedienen en controleren. Je kunt vervolgens naar de module bellen om de hekken te openen of sluiten. Maar je kunt dit dus ook doen met de overzichtelijke app. Je kunt de app eenvoudig op je IOS of Android toestel installeren en koppelen aan je GSM- of WIFI-Module. Zo heb je de poortbediening altijd en overal beschikbaar, op je smartphone.

Voor het hele gezin

Wat extra fijn is, is dat het hele gezin hier gebruik van kan maken! Via de app kun je namelijk bijna onbeperkt gebruikers de toegang verlenen tot de poortbediening. Wel zo makkelijk als ook je partner en kinderen de app op hun eigen smartphone hebben. Zo hoef je nooit meer naar de wandzender toe te lopen of je sleutelbos erbij te halen om de poort te openen. Er is altijd wel iemand in de buurt met zijn smartphone bij de hand.

Poortbediening op de sneltoets

Een kenmerk van de app die zorgt voor nog meer gebruikersgemak is de optie om er een widget van te maken op je smartphone. Een widget is een mini-app die voortdurend actuele informatie op je smartphone weergeeft zoals bijvoorbeeld je agenda of het weer. Widgets nemen weinig schermruimte in beslag maar geven je wel in één oogopslag de informatie die je zoekt, in dit geval dus de status van de poort. Nu kun je de poort dus openen of sluiten zonder de app te openen!

Kies voor duurzaamheid

Voor welke mogelijkheid je dan ook kiest, ga voor kwaliteit. Zo weet je dat je langdurig kunt genieten van het gemak van poortopeners. Bij Royal Fence werken we met de elektrische openers van TOUSEK. Een betrouwbaar Oostenrijks merk dat een variatie van automatische poortopeners aanbiedt. Zij vervaardigen poortopeners van duurzame materialen, zoals aluminium en edelmetalen. Deze zijn namelijk onderhoudsarm, gaan lang mee en functioneren probleemloos. Bovendien heeft Royal Fence een ruim aanbod van hun producten met een diversiteit aan voordelen en mate van geschiktheid. Ook heb je de keuze voor verschillende manieren van poortbediening of een combinatie van deze middelen. Daarnaast is er geïnvesteerd in het design van de poortopeners, wel zo belangrijk om je poort goed tot zijn recht te laten komen. Of je nu al trotse eigenaar bent van een houten poort of deze nog moet laten plaatsen, de automatische poortopeners van TOUSEK kunnen in beide gevallen door Royal Fence worden geïnstalleerd.

Maak het jezelf makkelijk

Bij een luxe kwaliteitshek wil je ook kunnen genieten van de eenvoud van de bediening van de houten poort. Dat kan nu. Wij, van Royal Fence, helpen je graag met de installatie. Meer weten? Neem contact met ons op.