Genieten van het buitenleven

Het voorjaar is volop begonnen. Het moment is aangebroken dat iedereen massaal geniet van het zonnetje. Maar ook het moment dat men weer zin heeft om te genieten van het buitenleven. Maar voor de meesten kun je pas genieten als de tuin er weer netjes bij ligt. Dit vergt de nodige aanpassingen en onderhoud.

Nieuwe trends

De laatste jaren zijn de trends in tuinen behoorlijk veranderd. Zo zie je nu veel strakke tuinen met grote tegels. Dit vaak in combinatie met een paar grote planten en of struiken in de borders, zoals hortensia’s of palmgras. Of de populaire leilindes in het midden van de tuin of tegen de schutting die prachtig schitteren tussen de split.

Tuinpoorten

De meeste mensen kiezen voor een mooie erfafscheiding in de vorm van een haag of hekwerk. Deze twee zijn ook met elkaar te combineren. Een mooie tuinpoort op de oprit of oprijlaan tussen de beukenhagen. De tuinpoorten van Royal Fence sluiten aan bij de wensen van deze tijd. Wil jij een landelijke of juist een moderne uitstraling? De tuinpoorten en toegangspoorten zijn er in vele soorten en modellen. Uiteraard kun je ook je eigen ontwerp op maat laten maken bij Royal Fence. Meer inspiratie over jouw tuin vind je ook hier?

Laat die mooie tuin maar komen!