Zoeken

Eikenhouten slagboom

Deze mooie en zware eikenhouten slagboom ook wel draaiboom genoemd, heeft een open karakter maar sluit de toegang toch af. Vaak wordt er voor een enkele draaiboom gekozen maar een dubbele is uiteraard ook mogelijk. Let er wel op dat er vaak een extra paal nodig is voor de positie waarbij de slagboom geopend is.

Wij kunnen ook het frezen van een naam of tekst verzorgen, eventueel met een zwarte achtergrond waarmee de letters nog meer opvallen.

Houten slagboom op maat

Alle houten slagbommen maken wij van duurzaam Nederlands eikenhout. De slagboom is in verschillende opties en maten te bestellen. Dook deze poort is een maatwerk slagboom waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen. Het plaatsen van een slagboom komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van deze inrijpoort? Kies het model, gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator.

Prijzen zijn inclusief btw.

Vanaf  240,00

Stel jouw slagboom samen

Of vraag een persoonlijke offerte aan

Prijzen houten slagboom

Mono slagboom 90 cm hoog bestaande uit 1 deel:

200 cm € 240,-
250 cm € 290,-
300 cm € 340,-
350 cm € 390,-
400 cm € 440,-
450 cm € 490,-

Duo 90 cm hoog (bestaande uit 2 delen) totale breedte wordt weergegeven:

300 cm € 360,-
350 cm € 420,-
400 cm € 480,-
450 cm € 540,-
500 cm € 570,-

Inclusief robuust en verstelbaar beslag en BTW. Bij een offerteaanvraag wordt duidelijk wat het beslag inhoudt en wat de mogelijkheden zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld zwart gecoat poortbeslag als optie. Stel je slagboom samen of vraag hiereen offerte aan. Geef in de aanvraag aan welke maten je nodig hebt. Dit mag de maat zijn inclusief palen of de maat tussen de palen. Maatwerk hekken leveren is voor ons vanzelfsprekend.