Zoeken

Luxemburgse eikenhouten poort LP17

Op zoek naar een poort met een elegante uitstraling die ook nog eens veel privacy biedt? Wat dacht je van de Luxemburgse eikenhouten poort: een zware en luxe eikenhouten poort.

Luxemburgse eikenhouten poort wordt standaard voorzien van twee duimhengen met plaatduimen, een grondgrendel en overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel bij een enkele hek of looppoort. Wij adviseren bij de Luxemburgse eikenhouten poort om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen. Voor een geringe investering kan je de dubbele poorten voorzien van een speciaal Locinox tuinpoortslot met cilinder. De enkele poorten kan je voorzien van een insteekslot met klinkstel en cilinder.

De brede planken maken de poort robuust en de smalle tussenruimtes zorgen voor de nodige privacy. De buitenkanten zijn 20 cm lager dan het midden. Wil je extra luxe gemak en luxe? Gebruik dan automatische poortopeners om de uitstraling compleet te maken.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van deze Luxemburgse poort in jouw situatie? Kies het model en jouw gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator. Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen.

Prijzen zijn inclusief btw.

Dubbel hek met looppoort inclusief palen

Dubbel hek met poort en palen

Vanaf € 985,00

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Vanaf € 670,00

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Vanaf € 360,00

Stel jouw hek samen

Of vraag een persoonlijke offerte aan

Luxemburgse eikenhouten op maat poort

Alle houten hekken maken wij van duurzaam Nederlands eikenhout. De Luxemburgse poort is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening, ingegraveerde tekst en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen. Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.

Prijzen Luxemburgse poort

Duo hek 140-160 cm hoog (meest gekozen) bestaande uit 2 delen (totale breedte wordt weergegeven). Dit model is in het midden 160 cm en aan de buitenkanten 140 cm.

250 cm € 630,-
300 cm € 680,-
350 cm € 730,-

160-180 cm hoog. Dit model is in het midden 180 cm en aan de buitenkanten 160 cm.

250 cm € 690,-
300 cm € 720,-
350 cm € 770,-

Loophek of enkel hek 140 cm hoog (meest gekozen):

80 cm € 270,-
90 cm € 280,-
100 cm € 290,-
elke cm breder + € 1,- (max. 175 cm breed)

160 cm hoog:

80 cm € 280,-
90 cm € 300,-
100 cm € 310,-
elke cm breder + € 1,- (max.175 cm breed)

Inclusief standaard beslag en BTW. BMet de calculator of bij een offerteaanvraag voor jouw Luxemburgse poort weet je meteen wat het standaard beslag inhoudt en wat jouw mogelijkheden zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld verstelbaar poortbeslag als optie. Geef in de aanvraag aan welke maten je nodig hebt. Dit mag de maat zijn inclusief palen of de maat tussen de palen. Maatwerk hekken leveren is voor ons vanzelfsprekend.