Zoeken

Italiaanse eikenhouten poort LP30

Houd je van veiligheid en privacy? Spreekt een sierlijke bovenkant jou aan? Ga dan voor deze mooie eikenhouten Italiaanse poort. Dit elegante model zal een kroon op je erf zijn. Het levendige hout straalt volop warmte en klasse uit. De smalle tussenruimtes zorgen ervoor dat je er iets doorheen kunt kijken. Wil je hem helemaal afgesloten hebben zodat je er niet doorheen kunt kijken? Dan maken we de verticale planken met veer en groef (zie hiervoor model LPD30).

Bij deze zware luxe poorten raden wij aan om verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Standaard worden deze hekken namelijk voorzien van vaste duimhengen met vaste plaatduimen. Het mooie van de verstelbare scharnieren is dat de poorten er ook niet uit te tillen zijn. Voor de bevestiging worden dikke houtdraadbouten gebruikt.

Standaard monteren wij als sluiting een boerenklinkstel én een overslaggrendel om de hekken aan de binnenzijde mee af te sluiten. Een veel gekozen optie bij deze hekken is de Locinox tuinpoortslot. Deze speciale nachtschoot heeft de vorm van een haak die in de deurvanger haakt op het moment dat je de hekken op slot draait. De poorten duw je dan ook niet meer open. De twee grondpennen zorgen ervoor dat de hekken stevig staan en niet open- of dichtwaaien.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van deze Italiaanse eikenhouten poort in jouw situatie? Kies het model en jouw gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator. Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen.

Prijzen zijn inclusief btw.

Vanaf  270,00

Stel jouw hek samen

Of vraag een persoonlijke offerte aan

Italiaanse eikenhouten poort op maat

Alle houten hekken maken wij van duurzaam Nederlands eikenhout. De Italiaanse poort is in verschillende opties en maten te bestellen:

  • Met of zonder looppoort
  • Elektrische bediening
  • Ingegraveerde tekst
  • Keuze in hang- en sluitwerk.

Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen. Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.

Prijzen Italiaanse poort

Duo hek 140-160 cm hoog (meest gekozen) bestaande uit 2 delen (totale breedte wordt weergegeven). Dit model is in het midden 160 cm en aan de buitenkanten 140 cm.

250 cm € 630,-
300 cm € 680,-
350 cm € 730,-

160-180 cm hoog. Dit model is in het midden 180 cm en aan de buitenkanten 160 cm.

250 cm € 650,-
300 cm € 700,-
350 cm € 750,-

Loophek of enkel hek 140 cm hoog (meest gekozen):

80 cm € 270,-
90 cm € 280,-
100 cm € 290,-
elke cm breder + € 1,- (max. 175 cm breed)

160 cm hoog:

80 cm € 280,-
90 cm € 290,-
100 cm € 300,-
elke cm breder + € 1,- (max.175 cm breed)

Inclusief standaard beslag en BTW. Bij een offerteaanvraag wordt duidelijk wat het standaard beslag inhoudt en wat de mogelijkheden zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld verstelbaar poortbeslag als optie. Stel je hek samen met de calculator of vraag hiereen offerte aan. Geef in de aanvraag aan welke maten je nodig hebt. Dit mag de maat zijn inclusief palen of de maat tussen de palen. Maatwerk hekken leveren is voor ons vanzelfsprekend.