Zoeken

Eikenhouten toegangshek LK44

Eikenhouten toegangshek LK44 is een model hek dat lijkt op de LK04 maar toch verschilt op enkele details. Let maar eens op de verticale planken, zowel aan de onder- als de bovenkant. Deze verspringen iets met de horizontale liggers. Deze eikenhouten poort biedt je veiligheid en privacy en staat mooi bij een oprit of als toegang tot een weiland of tuin. Hetzelfde model maar dan met de horizontale liggers aan de voorzijde vind je in het model LK44R.

Dit toegangshek voorzien wij standaard van duimhengen in combinatie met vaste plaatduimen. De dubbele hekken krijgen twee grondpennen en een overslaggrendel. Een enkel hek heeft geen grondgrendels en krijgt als sluiting de boerenklinkstel.

Eikenhouten toegangshek LK44

Stel je eigen eikenhouten toegangshek samen

Alle houten hekken maken wij van duurzaam Nederlands eikenhout. De LK44 is in verschillende maten en opties te bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening, ingegraveerde naam, in verschillende hoogtes en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van dit toegangshek van eikenhout? Kies het model, gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator. Het plaatsen van een tuinpoort komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.