Zoeken

Luxe houten poort Iroko LP11

Wil jij een fraaie houten poort op je oprit gemaakt van hardhout met duurzaamheidsklasse 1? Naast de veiligheid en privacy wat deze Iroko poort je biedt, is dit van de lage modellen één van de elegantste hekken! Net zoals alle andere modellen, past ook dit model prachtig tussen stenen pilaren.

Hardhouten poort

De luxe hardhouten poort LP11 gemaakt van het houtsoort Iroko voorzien wij standaard van:

  • 2 duimhengen met plaatduimen
  • Grondgrendel
  • Overslaggrendel bij de dubbele hekken
  • Boerenklinkstel bij een enkele hek of loophek

Wij adviseren bij deze hekken om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen. Voor een kleine prijs kan je de dubbele poorten voorzien van een speciaal Locinox tuinpoortsluiting met cilinderslot. Voor een enkele poort is een insteekslot met klinkstel en cilinder voldoende. Je kan kiezen uit een RVS of zwarte gecoate uitvoering. Wil je naast een fraaie poort ook extra gemak? Gebruik dan onze automatische TOUSEK poortopeners.

De Iroko spijlen bevestigen wij met een pen-en-gat verbinding aan het robuuste houten frame. Hierdoor zijn er voor de productie van deze mooie poorten geen slotbouten nodig.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd wat de prijs voor jouw samengestelde luxe poort is? Kies het model en jouw gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator.

Prijzen zijn inclusief btw.

Dubbel hek met looppoort inclusief palen

Dubbel hek met poort en palen

Vanaf € 3.171,00

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Vanaf € 2.147,00

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Vanaf € 1.069,00

Stel jouw hek samen

Of vraag een persoonlijke offerte aan

Iroko inrijpoort op maat

Deze inrijpoorten maken wij van nog duurzamer Iroko hout. De LP11 is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening, ingegraveerde tekst, in verschillende hoogtes en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen. Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.