Zoeken

Luxe eikenhouten poort pen-en-gat verbinding LP10

Wil jij een fraaie houten toegangspoort op je oprit? Naast de veiligheid en privacy wat deze eikenhouten poort je biedt, is dit van de lage modellen één van de elegantste hekken! Net zoals alle andere modellen, past ook dit model prachtig tussen stenen pilaren.

De luxe eikenhouten poort LP10 krijg je standaard met:

  • 2 duimhengen met plaatduimen
  • Grondgrendel
  • Overslaggrendel bij de dubbele hekken
  • Boerenklinkstel bij een enkele hek of loophek

Wij adviseren bij deze hekken om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen. Voor een kleine prijs kan je de dubbele poorten voorzien van een speciaal Locinox tuinpoortsluiting met cilinderslot. Voor een enkele poort is een insteekslot met klinkstel en cilinder voldoende. Je kan kiezen uit een RVS of zwarte gecoate uitvoering. Wil je naast een fraaie poort ook extra gemak? Gebruik dan onze automatische TOUSEK poortopeners.

De eikenhouten spijlen bevestigen wij met een pen-en-gat verbinding aan het robuuste houten frame. Hierdoor zijn er voor de productie van deze mooie poorten geen slotbouten nodig.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd wat de prijs voor jouw samengestelde luxe poort is? Kies het model en jouw gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator.

Prijzen zijn inclusief btw.

LET OP! Momenteel zijn deze poorten niet leverbaar!

Dubbel hek met looppoort inclusief palen

Dubbel hek met poort en palen

Vanaf € 3.166,00

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Vanaf € 2.111,00

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Vanaf € 1.118,00

Stel jouw hek samen

Of vraag een persoonlijke offerte aan

Luxe eikenhouten poort op maat

Alle houten hekken maken wij van duurzaam Europees eikenhout. Deze luxe toegangspoort kun je in verschillende opties en maten bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening, ingegraveerde naam en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort en maken wij passend naar jouw gewenste situatie. Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen de poort zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.