Zoeken

Luxe hardhouten poort pen-en-gat verbinding LP10

 Levertijd: 3 a 4 weken

Wil jij een fraaie houten toegangspoort op je oprit? Naast de veiligheid en privacy wat deze houten poort je biedt, is dit van de lage modellen één van de elegantste hekken! Net zoals alle andere modellen, past ook dit model prachtig tussen stenen pilaren. Bij deze poort heb je geen keuze in het soort hout, we maken dit alleen van Iroko hardhout. De ambachtelijke pen-gat maakwijze maakt de poorten stevig en geeft ze een unieke mooie uitstraling omdat er geen slotbouten worden gebruikt (alleen voor de poorthengen en eventuele poortopeners).

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd wat de prijs voor jouw samengestelde luxe poort is? Kies het model en jouw gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator. Prijzen zijn inclusief btw.

Selecteer hieronder jouw keuze:

Dubbel hek met looppoort incl. palen

Dubbel hek met poort en palen

Bereken

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Bereken

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Bereken

LET OP! Deze poorten zijn uitsluitend in IROKO hardhout te verkrijgen. In de calculator dien je dit in stap 1 zelf aan te vinken. Bestellingen van de LP10 in eikenhout worden niet in behandeling genomen. We zullen dan contact met je opnemen.

De luxe houten poort LP10 krijg je standaard met:

  • 2 duimhengen met plaatduimen
  • Grondgrendel
  • Robuuste overslaggrendel bij de dubbele poorten
  • Boerenklinkstel RVS bij een enkele poort of loophek

Wij adviseren bij deze hekken om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen. Omdat in deze poorten geen schoor is verwerkt, gebruiken we zogenaamde L-hengen voor extra stevigheid. Voor een kleine prijs kan je de dubbele houten poorten voorzien van een speciaal Locinox tuinpoortsluiting met cilinderslot. Voor een enkele poort is een insteekslot met klinkstel en cilinder voldoende. Je kan kiezen uit een RVS of zwarte gecoate uitvoering. Wil je naast een fraaie poort ook extra gemak? Gebruik dan onze automatische TOUSEK poortopeners.

De houten spijlen bevestigen wij met een pen-en-gat verbinding aan het robuuste houten frame. Hierdoor zijn er voor de productie van deze mooie poorten geen slotbouten nodig.

Luxe eikenhouten poort op maat

De LP10 luxe hardhouten toegangspoort kun je in verschillende opties en maten bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische openers, ingegraveerde naam en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort en maken wij passend naar jouw gewenste situatie. Het plaatsen van een houten hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen de poort zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing houten poorten door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.